”Koin palan huippumallin arkea”, kommentoi beauty-kuvauksessa käynyt oululainen 50-vuotias Katriina pari vuotta sitten. Beauty-kuvaus on elämys. Ensin sinua hemmotellaan ammattimeikkaajan käsissä. Sen jälkeen saat nauttia 1,5 tuntia kuvauksesta, jossa valokuvaaja tsemppaa sinua ja hakee juuri sinua imartelevat kuvakulmat ja valoratkaisut.

Studio P.S.V. on tehnyt jo joitakin vuosia yhteistyötä kauneushoitola Beauty Spotin kanssa yhteisellä Beauty-kuvauspalvelulla. Yhdellä ajanvarauksella saat sekä ammattitaitoisen kuvausmeikin että perusteellisen valokuvauksen.

ennen-kuva2

beautykuvaus_56

Sama henkilö kuin yllä olevassa ennen-kuvassa. Beauty-kuvaukseen sisältyy ammattitaitoinen kuvausmeikki ja perusteellinen muotokuvaus. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvausmeikki korostaa parhaat puolesi

Kuvausmeikki poistaa ihon epätasaisuuksia ja kiiltoja. Toisaalta se korostaa ja nostaa esiin kasvojen muotoja ja persoonallisia piirteitä. Lisäksi ammattimeikki antaa roppakaupalla lisää itseluottamusta kuvaukseen.

Meikkaukseen varataan aikaa noin tunti. Meikkaajana toimii diplomikosmetologi, MBA Auli Lukkarila tai joku muu Beauty Spotin taitavista meikkaajista.

 

beautykuvaus_50

Kun kuvausaika kestää Beauty-kuvauksessa jopa pari tuntia, kuvattava ehtii tottua kameraan ja saadaan aikaan monipuolinen sarja erilaisia kuvia. Sitten on, mistä valita. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot, ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Rauhallinen Beauty-kuvaus

Varsinaiseen beauty-kuvaukseen varaamme aikaa 1,5 – 2 tuntia. Aikaa tarvitaan ensinnäkin siihen, että kuvattava tottuu kuvauksessa olemiseen – harva meistä on heti sinut kameran kanssa. Kun kuvausaika on riittävän pitkä, valokuvaajalla on aikaa tutkia kuvattavan piirteitä linssin läpi. Eri valokuvauksen keinoin – sommittelu, kuvakulmat, valon suunnat ja voimakkuudet jne. – valokuvaaja hakee kuvattavan persoonallisia ja parhaita puolia.

Ennen kaikkea kuvaukseen syntyy mukava ja luottavainen ilmapiiri. Saamme aikaan kuvia, joissa silmät ovat sielun peili.

Beauty-kuvaukset tekee Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, kaksinkertainen Vuoden Muotokuvaaja.

beautykuvaus_53

Beauty-kuvauksella voit hemmotella itseäsi tai antaa sen lahjaksi. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Beauty-kuvaus iloksi itselle tai lahjaksi

Beauty-kuvaus on persoonallinen ja ainutlaatuinen lahja tyttökaverille tai vaimolle. Monet ovat lahjoittaneet sen myös ystävälleen tai äidilleen. Ja kun haluat itse nauttia puolipäiväisen ihanasta myönteisestä huomiosta, josta jää muistoksi kauniit kuvat, Beauty-kuvaus on loistava vaihtoehto.

Kuvauksen hinta on vain 160 e. Hinta sisältää:

  • kuvausmeikin Beauty Spotissa (Kirkkokatu 4 tai Stockmannin 4. kerros)
  • noin 1,5 t kestävä muotokuvaus Studio P.S.V:ssä
  • kymmeniä (jopa 100)  koekuvia PSV:n showroomissa netissä, jossa on helppo valita ja tilata upeat kuvatuotteet (eri hinnasto)
beautykuvaus_51

Beauty-kuvaus. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika ihanaan Beauty-kuvaukseen: puh. 08 379 289.

Kysy lisää.

Lisää Beauty-kuvia.

beautykuvaus_52

Sinäkin olet kauniin kuvan arvoinen. Meikki Auli Lukkarila, Beauty Spot ja kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11  |  90100 OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi