Riikka ja Ville juhlivat häitään elokuussa 2016. Komea Oulun Tuomiokirkko ja kaunis Maikkulan kartanon liiteri antoivat rennonletkeälle hääjuhlalle tunnelmalliset puitteet. Päivän tapahtumat ja tunnelmat ikuistettiin dokumentaarisella hääkuvauksella, jonka teki valokuvaaja Noora Slotte Studio P.S.V:stä.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu02

Tutta pappi sai jännittävään vihkitilaisuuteen mukavan tunnelman Oulun Tuomiokirkossa, kun Riikka ja Ville sanoivat toisilleen tahdon. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Riikan ja Villen tarina alkoi jo kymmenen vuotta aiemmin, kun Ville iski silmänsä tummaan Riikkaan heti ensikohtaamisessa. Opinnot veivät paria vuosiksi eri suuntiin, mutta lempi leiskahti, kun taas tavattiin, ja yhteistä taivaltakin on kertynyt jo viitisen vuotta.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu04

Nyt Riikka ja Ville Veijola ovat aviopari. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa valokuvaaja seuraa hääparia koko ajan ja valitsee parhaat kuvakulmat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu05

Ensimmäiset kilistykset vaimona ja miehenä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Häitään opettaja-työnjohtaja-pari suunnitteli vuoden. Ja kun H-hetki koitti, kaikki sujui loistavasti. Parhaiten Riikan mieleen on jäänyt itse vihkiminen alttarilla, vähän se jänskättikin. Tietysti myös muut kohokohdat häävalssista kimpun heittoon saavat hymyn vieläkin huulille. Vaikka ulkona tuuli puhisi melkein myrskylukemissa, sisällä juhlassa tunnelma oli sitäkin kodikkaampi.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu07

Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu06

Häävalssi. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Häiden valokuvia tulee Riikalla ja Villellä katseltua uudelleen ja uudelleen. Kuvat nostavat mieleen lisää muistoja. Valokuvaaja Noora Slotte kuvasi koko juhlan vihkimisestä alkaen. Lisäksi hän valokuvasi hääpotretit Maikkulan kartanon maisemissa.

haakuvaus_oulu39

Just married! Häämuotokuvaus tehdään usein joko ennen vihkimistä tai hääjuhlan lomassa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

”Noora sai meidät rentoutumaan kameran edessä. Hän opasti meitä  tosi hyvin. Noora on helposti lähestyttävä ihminen ja miellyttävä persoona”, Riikka ja Ville kiittävät. Myös tilannekuvista välittyy häiden rento ja iloinen tunnelma.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu09

Hääiloa Riikan ja Villen häissä elokuussa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu10

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa ikuistetaan myös juhlan hauskoja yksityiskohtia. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu11

Osaava valokuvaaja saa häiden tunnelman talteen myös kuviin. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu12

Lapsen hääiloa Maikkulan kartanon liiterissä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu13

Hulluttelua kaasojen kanssa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

dokumentaarinen_haakuvaus_oulu14

Tuore aviomies miesseurassa. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia dokumentaarisesti sekä häämuotokuvia studiossa ja miljöössä.

Studio P.S.V:n hääkuvaushinnasto.

Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultointiin tai hääkuvaukseen.

Tai soita: (08) 379 289.

Ota yhteyttä! Autamme mielellämme suunnittelemaan juuri teidän kahden hääjuhlaan parhaiten sopivat kuvaukset. Tehdään yhdessä kuvat, joissa elämänne tärkein päivä jää elämään.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaanink. 11  |  OULU  | palvelu@studiopsv.fi