Minna ja Veikko rakastuivat jo lähes kymmenen vuotta sitten. Häät vietettiin kesällä 2014 Martinhovin komeassa kartanossa. Pari valitsi dokumentaarisen hääkuvauksen. Koko ihanan päivän tapahtumat aamusta iltaan valokuvasi PSV:n ammattivalokuvaaja VAT Niko Raappana. Mutta annetaanpa Minnan ja Veikon kertoa itse loput.

Ensisilmäyksellä rakastuimme ensikerran jo vuonna 2006. Elämä on repinyt eri suuntiin toisiamme, koulujen ja töiden takia. Kissa- ja hiirileikki jatkui siis vuoteen 2011, ja laitoimme leikille stopin ja päätimme muuttaa saman katon alle. Siitä asti olemme olleet joka ikinen päivä yhdessä, eikä kyllästytä yhtään toisen naama. Kreetan yössä kosin Minnaa ja tottakai olin pyytänyt etukäteen luvan Minnan isältä.

hääkuvat_oulu_46

Hääpäiväksi valitsimme 19.7. Silloin on kesä parhaimmillaan. Ei palele ja häitä voi juhlia ulkona.  Hääohjelma oli perinteikäs, vihkiminen , hääkuvaukset, ruokailu , leikit. Koko päivä Martinhovin upeassa kartanossa. Kirkossa hiki valui kuin olisi ollut suihkussa :) Oli aivan mahtava päivä.

hääkuvat_oulu_44hääkuvat_oulu_39

_T6B6747

Napakymppi-leikkimme oli hauska. Veikko oli herra X ja anopit + morsian oli verhon toisella puolella. Minä kyselin ja neidit vastasivat, ja heidän äänensä oli muutettu lapsen ääneksi mikrofonitekniikan avulla. Siitä sitten arvailemaan, kenen kanssa lähdetään unelmien häämatkalle. Onneksi osui kohdalle oikea eli  Neiti C, joka vaan nauroi ja nauroi joka vastauksessa.

hääkuvat_oulu_40

Halusimme dokumentaarisen hääkuvauksen. Ajattelimme, että annetaan ammattilaisen hoitaa tämä asia, muut voivat nauttia päivän kulusta. Ja varmasti saadaan onnistuneet kuvat. Kuvaajaksemme löysimme Nikon häämeissuilta Oulusta Club Teatrialta. Tykäistyimme hänen tyyliin ja nuorekkuuteen.

_T6B6733

Kuvaus sujui hyvin. Ei tarvinut hopuutella eikä neuvoa. Vieraatkin ihmettelivät, kuinka rivakka poika oli kuvvaamaan. Ojan pohjia myöten puku hiestä märkänä etsi oikeita kuvauskulmia.

hääkuvat_oulu_43

Kuvat ovat loistavia. Etenkin videon katselun jälkeen tirahti tippa linssiin.  Videota on helppo näyttää myös kavereille, koska siinä oli hieno kooste koko päivän kulusta.

Videolinkissä on tiivistelmä Minnan ja Veikon saamasta slideshowsta, joka sisältyy koko päivän kestävän dokumentaarisen kuvauksen hintaan Studio P.S.V:ssä.

hääkuvat_oulu_47

Studio P.S.V:n hääkuvauspaletista voit valita potrettikuvauksen studiossa tai miljöössä tai dokumentaarisen kuvauksen. Pitkä dokumentaarinen hääkuvauksemme sisältää myös häämuotokuvauksen miljöössä joko ennen vihkimistä tai juhlien aikana. Kuva Niko Raappana, Studio P.S.V.

 

Varaa ammattilainen valokuvaamaan hääpäiväsi

Anna sinäkin hääjuhlan valokuvaaminen ammattilaiselle.
Soita ja varaa kuvaus: 08 379 289.

Lähetä kysymyksiä tai pyydä tarjous.

Lisää hääkuvauksistamme. Linkin kautta pääset myös lataamaan Studio P.S.V:n Hääkuvaukset-esitteen hintoineen.

Kaikki blogin kuvat: Studio P.S.V. valokuvaaja Niko Raappana. Nikon lisäksi myös valokuvaajat Noora Slotte ja Jaakko Alatalo sekä valokuvaajamestari Reijo Koirikivi kuvaavat elämänmakuisia juhlakuvia. Meiltä saat juhliisi vaikka kaksi kuvaajaa.