Elämäsi hääkuvat

Studio P.S.V. on eittämättä Suomen palkituin hääkuvaamo. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on voittanut jopa neljä kertaa kultaa Suomen ammattivalokuvaajien vuosikisan hääkuvien sarjassa ja lukuisia muita sijoituksia vuodesta 1998 alkaen. Viimeisimmän mitalisijoituksen Reijo voitti keväällä 2019 Finnish Photo Awards -kilpailun Wedding-sarjassa  hopeaa.

Myös ammattivalokuvaajamme VAT Noora Slotte on päässyt SAV:n kilpailun hääkuvien sarjassa jopa neljänneksi. Häät-lehden kilpailussa Noora on saavuttanut toisen sijan.

Dokumentaarista hääkuvausta meillä tekee Nooran lisäksi valokuvaaja Saara Kettunen. Noora ja Saara hoitavat koko juhlan kuvauksen ammattitaitoisesti. Voitte luottaa siihen, että tärkeät tilanteet tulee kuvattua. Heillä kulkee mukana riittävä määrä välineitä myös haastaviin olosuhteisiin. Lisäksi kuvaajamme ovat saaneet paljon myönteistä palautetta siitä, että sulautuvat juhlaväkeen ja saavat kuviin tilanteiden lisäksi myös juhlan tunnelman.

Täyden palvelun hääkuvaamo

Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo. Meiltä voit valita häämuotokuvauksen joko studiossa tai miljöössä tai dokumentaarisen hääkuvauksen. Kun valitset Studio P.S.V:n, elämäsi tärkeimmän päivän tunnelmat valokuvaa  kokenut ammattivalokuvaaja.

Linnansaari on yksi Oulun upeimmista mijööhääkuvauksen kuvauspaikoista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Tämä hääkuvaus tehtiin vihkimisen yhteydessä Oulujoen kirkon läheisyydessä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Dokumentaarisessa hääkuvauksessa valokuvaaja seuraa hääparin matkassa vaikka aamusta iltaan. Kun annat kuvaamisen ammattivalokuvaajalle, kaikki ihanat hetket saadaan talteen hyviksi, muistoja tihkuviksi valokuviksi.  Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Studiokuvaus on paras vaihtoehto etenkin silloin, kun aikataulu on tiukka. Studio on rauhallinen kuvausympäristö, jossa on täydellinen valonhallinta. Laajassa taustavalikoimassamme on myös suosittu aito latotausta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Jos jollakin on vielä sellainen käsitys, että studiokuvauksessa pönötetään, sellaisen voisi viimeistään nyt heittää romukoppaan. Kun kuvauksessa on rento fiilis ja kiva olla, fiilis välittyy myös kuvista. Monipuolisissa studioissamme saatte juuri teidän näköisenne hääkuvat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Dokumentaarista kuvausta meillä tekee Nooran lisäksi toinenkin tilannekuvauksen taiturimme, valokuvaaja Saara Turunen. Sekä Noora että Saara ovat luotettavia valokuvaajia, joten juhlan tärkeät hetket tulee kuvattua ja tietysti ammattitaitoisesti. Lisäksi kumpikin on saanut paljon palautetta siitä, miten hyvin he sulautuvat juhlaväen sekaan ja kuinka loistavasti he saavat kuviin juhlan tunnelman. Valokuvaaja Saara Turunen, Studio P.S.V.

Hääkuvauksen hinta ja sisältö

Studiohääkuvaukset:

 • Basic 0,5 t –  130 e
 • Premium 1 t – 190 e

Miljööhääkuvaukset:

 • Koekampauspäivänä ma-pe 2 t – 290 e
 • Lauantaina 1 t – 450 e

Dokumentaarinen hääkuvaus:

 • Vihkiminen ja juhlat 5 t – 650 e
 • Vihkiminen, juhlat ja potretit 6 t – 890 e
 • Koko päivän kuvaus 10 t – 1550 e

Hinta sisältää:

 • suunnittelupalaveri (paitsi basic)
 • muotokuvauksista sähköiset koevedokset, joita on runsaasti
 • tilannekuvista käsitellyt korkearesoluutiokuvat sähköisesti, koko päivän kuvauksessa myös potreteista
 • laaja valikoima kuvatuotteita eri hinnaston mukaan
 • potreteista matalaresoluutiotiedostot (somekuvat) kuvatilauksen lisänä maksutta

Laaja valikoima kuvatuotteita

Kun hääkuvauksesi tekee Studio P.S.V., saat runsaasti koevedoksia – kuvauksesta riippuen jopa yli sata! Vedoksia pääset katselemaan helposti netissä, jossa voit tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme: sinä valitset, mistä kuvista haluat minkäkinlaisia tauluja ja kuvakirjoja – me teemme kaiken valmiiksi.

Taitava ja huipputarkka kuvankäsittelijämme avaa koneellaan jokaisen tilaamasi kuvan ja viimeistelee sen huolellisella kuvankäsittelyllä.

Voit tilata häämuotokuvistasi muun muassa seuraavia loppuun saakka viimeisteltyjä kuvatuotteita:

 • tavallista näyttävämmät kiitoskortit
 • upeat kuvakirjat
 • värikylläiset metallitaulut
 • canvastaulut
 • fineart-paperille tehdyt, alumiinikomposiitille pohjustetut taulut
 • kauniilla kehyksillä kehystetyt taulukuvat
 • kansiot
 • eri kokoiset pöytäkuvat ja niihin ihanat kehykset
 • matala- tai korkearesoluutiotiedostot

Hääkuvat kuvakirjaksi – sinä valitset kuvat, me laadimme kirjan

Kun tulet hääkuvaukseen valokuvaamo Studio P.S.V:hen, voit tilata kuvistasi upean kuvakirjan. Kirjassa tunnelmalliset hääpotrettikuvat ja muistoja tulvivat kuvat hääpäivästä säilyvät vuosikymmeniä katoamatta bittiavaruuteen.

Kirjaan on helppo palata milloin vain, käpertyä pimeänä talviyönä oman kullan kanssa viltin mutkaan ja muistella ihanaa hääpäivää.

Tarjoamme kolme erilaista kuvakirjaa, joista varmasti löydät omasi. Kaikissa kuvakirjoissamme käytetään laadukasta valokuvapaperia, joten kuvat toistuvat kirjoissa hienosti. Jokaisen kuvakirjan layout eli kuvien sijoittelu on yksilöllinen eli teemme jokaisen kirjan täysin uniikiksi – toista samanlaista ei tule vastaan. Ja mikä parasta – me laadimme kuvakirjan layoutin, sinun tarvitsee vain valita kuvat.

Upeille hääkuvillesi upea Chrystal-kuvakirja

Chrystal-kuvakirjassa on akryylikansi, joka saa kansikuvan loistamaan kristallin tavoin. Kuvasivut on huippulaadukasta valokuvapaperia, joten kuvat toistuvat upeasti pienimpiä sävyvivahteita myöten. Chrystal-kuvakirjasta voit tilata lisäksi hauskat Minikopiot esimerkiksi vanhemmille ja appivanhemmille lahjaksi.
chrystal-kuvakirja01
Chrystal-kuvakirjaan on saatavilla myös tukeva säilytyslaatikko, jonka kansi loistaa kuten kirjassakin.
chrystal-kuvakirja03
Chrystal-kuvakirjan aukeamat avautuvat 180 astetta. Tämä mahdollistaa myös aukeaman ylittävät valokuvat. Näin ollen kuvan koko voi olla jopa 80 cm leveä.

Esittelyvideo ja hinnasto

Katso ESITTELYVIDEO Chrystal-kuvakirjasta.

Tästä linkistä näet myös muut kuvakirjamme sekä koko laajan kuvatuotevalikoimamme hintoineen.

Hääkuvaus koekampauspäivänä 

Kun teemme hääkuvauksen jo ennakkoon koekampauspäivänä, kuvauksessa ei ole kiire mihinkään ja hääpäivänkin aikataulu on helpompi. Suosittelemme ennakkokuvausta etenkin miljöökuvaukselle – kun miljööhääkuvaus kuvataan ennakkoon, saamme kuviin kauniin ilta-auringon. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Mikään ei korvaa ajan kanssa taitavasti tehtyä häämuotokuvausta. Dokumentaarinen kuvaus on tärkeä, koska siitä saatte muistot koko hääpäivästä. Kuvat tuovat mieleen tilanteiden lisäksi tuoksuja, valoja, ääniä ja tunnelmia.

Tilannekuva ei kuitenkaan voi korvata muotokuvaa. Kun häämuotokuvaus tehdään kiireettömästi, ajan kanssa, myös muotokuvan tunnelma voi olla tilanteenomainen ja samalla hääpari näyttää kauniilta. Harkiten tehdyissä muotokuvissa ovat valot, taustat, ilmeet – kaikki kohdillaan.

Olette hääpäivänne kuninkaalliset. Parhaiten tämä tallettuu rauhassa tehdyssä häämuotokuvauksessa. Siksi suosittelemme etenkin miljööhääkauvauksen tekemistä ennakkoon. Helpoiten se järjestyy koekampauspäivänä. Myös studiohääkuvauksen kuvaaminen koekampauspäivänä helpottaa hääpäivän aikataulujen suunnittelemista.

Miksi hääkuvaus koekampauspäivänä:

 • kiireetön tunnelma kuvauksessa
 • monipuolisempi kuvaus
 • saat enemmän koevedoksia
 • hääpäivän aikataulu helpompi suunnitella, kun kuvausta ei ole kiireisenä hääpäivänä
 • kuvaus mahdollisuus tehdä ilta-auringon valossa
 • saat olla prinsessa kahteen kertaan

Usein kysyttyä koekampauskuvauksesta

Miten meikki ja kampaus?

Valitse sellainen kampaaja ja meikkaaja, joiden palveluun kuuluu koekampaus ja -meikki. Varmista, että koekampaus ja -meikki tehdään valmiiksi asti.

Miten kukat?

Ainakin yhteistyökumppanimme Kukkakauppa Kanerva tekee hääkimpun mielellään jo ennakkoon. Kimppu viedään kuvauksen jälkeen viileään ja kosteaan säilytykseen kukkakauppaan. Hääpäivän aamuna kukkakauppa tarkistaa kimpun ja tarvittaessa korjaa sitä. Kimppua tarvitsee harvoin korjata, kun siihen valitaan kestävät lajikkeet. Jos haluat hääkimppusi myös hääkuvaukseen, kuvaus on parasta tehdä hääpäivää edeltävällä viikolla.

Miten puvut?

Mikäli teillä on omat hääpuvut, huolehdi, että saatte puvut ajoissa. Myös vuokrapuvut saa yleensä käyttöönsä jo muutamaa päivää ennen hääpäivää.

Onko ennakkokuvaus työläs?

Vaatihan se hieman ekstravaivaa tälläytyä hääkuvaukseen ennakkoon. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hääpäivän ohjelmasta tulee monine siirtymisineen usein aika kiireinen. Kun kuvaus tehdään ennakkoon, hääpäivältä on yksi meno vähemmän.

Tämä kuva on virallisesti Suomen toiseksi paras hääkuva 2019. Valokuvaaja Reijo Koirikivi voitti hääkuvalla hopeaa Finnish Photo Awards -kilpailussa keväällä. Aiemmin Reijo on voittanut vastaavassa ammattilaisten kisassa neljä kultaa ja lukuisia hopea- ja pronssisijoituksia.

 Oletko järjestämässä häitä? Hyödyllisiä linkkejä:

Turvallinen valokuvaamo

Meillä valokuvaamo Studio P.S.V:ssä on turvallista asioida:

 • tilavassa asiakastilassa (kolme eri sohva-/istuinryhmää kaukana toisistaan)  ja studiossa on helppo pitää etäisyyttä
 • meillä asioi vain muutama ihminen yhtä aikaa tai olet ehkä ainoa asiakas juuri sillä hetkellä
 • jokainen  tulija desinfioi kätensä heti ovella
 • desinfioimme kosketuspinnat useita kertoja päivässä
 • suunnittelupalaverin hääkuvausta varten voi järjestää myös etänä
 • miljöökuvaus on hyvä vaihtoehto myös turvallisuusnäkökulmasta
 • kuvaamme myös aukioloaikojen ulkopuolella

Katso lisää.

 

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Lävistäjä Oulu  |  (08) 379 289  | palvelu@studiopsv.fi