”Reijon kanssa yhteinen huumori löytyi heti ja hän onnistui vangitsemaan kuviin erinomaisesti meidän välisen kemian.” Näin kauniisti kommentoivat Jenni ja Jari-Pekka Haverinen miljööhääkuvaustaan, jonka teki valokuvaajamestari Reijo Koirikivi Koitelinkoskella.

”Koitelinkoski on kuvauspaikkana todella monipuolinen. Siellä on koskien kuohunaa, jylhää erämaata, kalliota, jykevää ikihonkametsää, viihtyisiä polkuja”,  valokuvaamo Studio P.S.V:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi luonnehtii.

Monipuolisuutensa ansiosta Koitelinkoskella saa aikaan myös todella monipuolisen hääkuvauksen. Siksi myös Jenni ja Jari-Pekka Haverinen valitsivat paikan omalle miljööhääkuvaukselleen.

”Koitelinkoski on meille tärkeä paikka ja tiesimme jo hyvissä ajoin, että haluamme ottaa hääkuvat siellä”, he kertovat.

haakuvaus_oulu037

Koitelinkosken lähistöllä kasvaa upea ikihonkametsä, jonka siimeksessä voi vaihtaa romanttisen suukon. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

haakuvaus_oulu032

Koskimaiseman kalliot luovat myös komeat puitteet hääkuvaukselle. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääkuvaus tehtiin etukäteen

Haveristen hääkuvaus tehtiin elokuun alussa, kun hääjuhla vietettiin vasta syyskuun lopussa. Näin kuviin saatiin vielä kesän vehreys. Kun kuvaus tehtiin ennakkoon arki-iltana, se voitiin tehdä kiireettömästi ja kaikessa rauhassa kuvauspaikkoja alueella vaihdellen.

Ennakkokuvauksen tärkeä etu on myös siinä, että kuvaus voidaan tehdä ilta-auringon valossa. Matalalta tuleva luonnonvalo kruunaa hääkuvien tunnelman.

haakuvaus_oulu035

Koitelinkoskelta löytyy myös viihtyisiä polkuja hääkuvaukseen. Tässä kuvassa Jennin upea puku tulee veistoksellisesti esille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

haakuvaus_oulu030

Vain sinä ja minä. Ikään kuin valokuvaajaa ei olisikaan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Ikimuistoinen kuvauspäivä

Jenni ja JP tykkäsivät kovasti kuvauksesta:

”Reijon kanssa yhteinen huumori löytyi heti ja kuvauksissa oli hyvin rento ja välitön tunnelma. Reijo onnistui vangitsemaan kuviin erinomaisesti meidän välisen kemian. Kuvauspäivä olikin yksi kesän ikimuistoisimmista ja siitä jäi lämpimät muistot.”

Myös Reijo nautti kuvauksesta:

”Jenni ja JP ovat luotuja toisilleen, heidän välillään on selvästi todellista sielujen sinfoniaa. Oli hienoa tehdä heidän kanssaan töitä.”

”He kumpikin olivat myös täysillä mukana kuvauksessa väsymättä ja innostuivat ehdotuksistani. Myös Jennin tyyli, puku ja kampaus, sopi hänelle täydellisesti, mikä myös auttoi kuvausta.”

haakuvaus_oulu038

Hääkuvissa tärkeintä ovat tunteet. Oikeilla teknisillä ratkaisuilla ja oikeiden hetkien valinnoilla valokuvaaja saa parhaimmillaan vangittua ainakin osan jostakin suuremmasta kuviin. Yhteistyössä hääparin kanssa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääkuvauksen suunnittelupalaveri kuuluu pakettiin

Haveristen hääkuvaus suunniteltiin etukäteen palaveeraamalla ja vaihtamalla sähköposteja. Yksi hääparin tärkeimmistä toiveista oli se, että vaikka kuvataan kesäluonnossa, kuvakulmat haetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että taustat olisivat selkeät.

Lisäksi lopullisiin kuviin pudotimme sävyjä kuvankäsittelyssä, jotta kuviin saatiin Jennin ja JP:n toivomat hillityt pastellimaiset sävyt.

haakuvaus_oulu040

Vielä hääpäivänä syyskuun lopussa Reijo, Jenni ja JP tekivät lyhyemmän kuvauksen hääpaikalla Nallikarissa. Pelkistetyssä merenrantamaisemassa kuviin saatiin vielä uusi sävy. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

haakuvaus_oulu039

Sen tuntee, sen näkee, ilman sanoja. Rakkauden. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Satoja koekuvia hääkuvauksesta

Kuvaussessioista Jenni ja JP saivat yhteensä yli 300 koekuvaa vielä sen jälkeen, kun Reijo oli käynyt koko laajan kuvamateriaalin läpi ja karsi vedoksiin parhaat otokset. Parhaista parhaat Reijo lisäksi tähditti neljällä ja viidellä tähdellä auttaakseen Jenniä ja JP:tä valinnoissa.

haakuvaus_oulu031

Upea morsian. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

haakuvaus_oulu033

Komea sulhanen. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Jo vuotta ennen hääkuvaustaan Jenni ja JP kävivät Studio P.S.V:n Puistokuvauksessa, jossa kuvasimme heistä parikuvat. Näistä parikuvista Jenni ja JP saivat kauniin ja persoonallisen kutsukortin häihinsä. Jo kutsukortissa käytettiin pelkistettyä sävymaailmaa, eli sama teema kulki kutsukorteista kiitoskortteihin ja koko upeaan kuvagalleriaan, jonka Jenni ja JP kuvauksestaan saivat.

haakuvaus_oulu036

Yhteinen polku. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika hääkuvauksen maksuttomaan konsultointiin ja hääkuvaukseen

Tule keskustelamaan hääkuvauksesta, katselemaan kuviamme upeissa kuvakirjoissa ja komeissa seinätauluissa ja juttelemaan siitä, minkälaiset hääkuvat te kaksi haluaisitte! Varaa aika maksuttomaan hääkonsultointiin ja saat mukaasi 20 e etusetelin käytettäväksi häämuotokuvaukseen studiossa tai miljöössä tai dokumentaariseen hääkuvaukseen.

Tai varaa heti aika ikimuistoiseen hääkuvaukseen. Sekä konsultaation että kuvauksen voit varata netissä* tai puhelimitse:

* Netissä voi varata hääkuvauksen studiossa tai miljöössä arkena. Mikäli ajanvarauksessa ei ole vapaita ilta-aikoja miljöökuvaukseen, otathan yhteyttä. Lauantain miljöökuvaus ja dokumentaariset kuvaukset varataan puhelimitse tai paikan päällä.

 

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia ja hääkuvausten hinnasto löytyy täältä.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Oulu  |  (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi