Hääpäivä on ainutlaatuinen kokemus. Miten päivästä saisi sellaiset hääkuvat, joista välittyisivät ihanimmat hetket ja päivän parhaat tunnelmat aidosti ja kauniisti? Tähän blogiin olemme koonneet Studio P.S.V:n hääkuvauksessa käyneiden ihmisten omia kokemuksia vuosien varrelta. Sukella mukaan tarinoihin.

haakuvaus_dok_bl

Katri ja Matti halusivat antaa vierailleen rauhan juhlia ja tilasivat dokumentaarisen hääkuvauksen

Katri ja Matti tapasivat toisensa netissä. Lue koko tarina.

haakuvaus_oulu_bl

Elinan ja Topin kesäinen hääkuvaus Ainolan puistossa

Elina ja Topi rakastuivat ensisilmäyksellä. Sama fiilis välittyy myös hääkuvissa, jotka Reijo Koirikivi kuvasi morsiamen koekampauspäivänä Ainolan puistossa. Lue koko tarina.

hääkuvaus_oulu_bl

Minna ja Veikko valitsivat dokumentaarisen hääkuvauksen

Studio P.S.V:n facebook-sivun Suuressa Hääkuvakilpailussa vei voiton Minna ja Veikko Tervon keskellä hääjuhlahumua kuvattu dokumentaarinen hääkuva. Katso muutkin upeat kuvat ja lue ensisilmäyksellä rakastuneen  parin oma tarina. Lue lisää.

haakuvaus_oulu_bl

Kaisan ja Jarkon hääkuvaus tehtiin koekampauspäivänä Taivalkoskella

Kaisa Jokiperä huomasi facebookista, että entinen naapurikuvaamo Studio P.S.V. tekee hääkuvauksia eri puolilla maakuntaa. Niin paljon PSV:n hääkuvat näyteikkunassa olivat puhutelleet, että Koirikiven Reijo tilattiin kuvauksiin Taivalkoskelle. Lue lisää.

haakuvaus_miljoo_fb

Emma ja Sampo halusivat miljööhääkuvat

”Kun katselimme studiossa ja miljöössä kuvattuja hääkuvia, tuli tunne, että miljöökuvaus on meidän juttu. Miljöökuvissa on enemmän persoonallisuutta ja miljöö luo oman tunnelman kuviin.” Lue lisää.

hääkuvaus_oulu_blogiin

Johanna ja Mikko fiilistelevät studiohääkuvissaan

”Kuvauspäivä ylitti odotukset. Lopputuloksena saimme ikimuistoiset, juuri meidän näköisemme hääkuvat.” Lue lisää.

hääkuva_oulu_blogi

Reetta ja Jonathan nauttivat hääkuvauksesta

Reetta ja Jonathan löysivät toisensa synttäribileissä Oulun Nallikarissa. Kun päätettiin pitää häät, hääkuvaajan valinta oli helppo. ”Hääkuvissa oli tosi paljon vaihtoehtoja, mistä valita.” Lue lisää.

häämiljöö_studio_dok_blogi

Heli ja Tero suunnittelivat häitään kaksi vuotta

”Varasimme 1,5 tuntia kestäneen studiohääkuvauksen ja koko päivän dokumentaarisen kuvauksen. Koska olimme panostaneet niin paljon häihin, halusimme varmistaa sen, että saamme koko päivästä muistot ja ammattitaitoiset kuvat.” Lue lisää.

aukeama01

Karinan ja Henrin miljööhääkuvaus koekampauspäivänä

Karinan ja Henrin hääpotretit kuvattiin kolme päivää ennen hääpäivää, kesäillan upeassa valossa Ainolan puistossa. ”Ulkokuvaus oli ainoa keino saada sulhanenkin suostumaan hääkuvaukseen”, Karina kertoo. Lue lisää.

 Muita PSV:n hääkuvausblogeja

haakuvaus_oulu_fb

Näin valitset hääkuvaajan

Milloin studiohääkuvaus on paras vaihtoehto? Mitkä ovat miljööhääkuvauksen edut? Mitä dokumentaarinen hääkuvaus tarkoittaa? Milloin hääpotretit kannatttaa kuvata? Miten vertailen hääkuvaajia? Mikä kuvauksessa maksaa?

Lue lisää.

Hääkuvaus miljöössä | Reijo Koirikivi | Studio P.S.V. | Oulu

Hääkuvilla neljä kultaa, yksi hopea ja kaksi pronssia

Studio P.S.V:n valokuvaajat kehittävät jatkuvasti ammatitaitoaan mm. osallistumalla alan valtakunnallisiin kilpailuihin. Valokuvaajamme ovat myös menestyneet kisoissa.

PSV:n valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on voittanut hääkuvillaan kultaa peräti neljänä eri vuonna.  Vuonna 2015 hänen hääkuvansa voitti hopeaa.

Valokuvaaja Noora Slotten hääkuva sai kunniamaininnan vuonna 2014.

Lisää Studio P.S.V:n hääkuvia studiossa, miljöössä ja dokumentaarisesti. Näiltä sivuilta pääset tilaamaan myös hääkuvausesitteemme hinnastoineen sähköpostiisi.