Valtakunnallisesti toimiva Helena Talo Oy tekee laadukkaita ja ekologisia lahjoja Haukiputaan tehtaallaan. Studio P.S.V. sai ilon valokuvata sekä Helena Talon myynti- ja johtohenkilöiden henkilökuvat että kymmeniä tuotteita käsittäneen sarjan tuotekuvia. ”Olemme erittäin tyytyväisiä kuviin”, kommentoi lahja-asiantuntija, tuotesuunnittelija Helena Sarajärvi.

 

henkilökuvaus_oulu_2 henkilökuvaus_oulu_psv

henkilökuvaus_oulu_4 henkilökuvaus_oulu_3

Lisää Helena Talon henkilökuvia näet tästä.

Helena Talon laaja tuotevalikoima käsittää muun muassa keittiö- ja sisustustarvikkeita, saunavälineitä, vaatteita ja asusteita sekä elintarvikkeita. Yritys suosii kotimaisia toimittajia ja on tarkka materiaalien alkuperästä. Desing by Helena -tuotemerkki on kokonaan omaa tuotantoa ideoinnista ja suunnittelusta valmistukseen saakka.

tuotekuvaus_studiopsv yrityskuvaus

Suurin osa lähinnä joulumarkkinointiin tarkoitetuista tuotteista kuvattiin kesällä tehtaan omissa tiloissa, johon valokuvaajamme rakensivat studion. Näin vältyttiin kymmenien tuotteiden kuljettamiselta paikasta toiseen. Vaativampaa valaisua tarvinneet kuvaukset hoidettiin Studio P.S.V:n tuotekuvausstudiossa. Studiossa kuvasimme myös ne kuvat, joissa oli mukana henkilöitä malleina.

mainoskuvaus_oulu tuotekuvaus_oulu_psv

Myyntihenkilöstö saatiin helposti kuvattua kokonaan yrityksen koulutuspäivänä, johon osallistuivat kaikki myyjät eri puolilta Suomea. Myös koulutustilaan rakensimme studion, jotta henkilökuvia on helppo tarvittaessa täydentää myöhemmin studiossa.

mainoskuvaus_studiopsv tuotekuvaus_malli

Katso koko Helena Talon upea mallisto ja osta yrityksen tuotteita tästä.

Pyydä tarjous mainoskuvauksesta yrityksellesi tästä. Teemme yrityksellesi ammattitaitoiset henkilökuvat, tuotekuvat ja imagokuvat. Tietysti kuvaamme myös yrityksesi tilat ja sen toimintaa. Meiltä saat valokuvaajan myös dokumentoimaan yrityksesi juhla- ja muut tilaisuudet.

Tai soittele Studio P.S.V:lle: (08) 379 289.

Email: palvelu@studiopsv.fi