Ihanat joulukortit PSV:ltä

Järjestämme Studio P.S.V:ssä lasten joulukorttikuvauspäivät 25. – 26.11. Kuvauksen hinta on vain 45,- ja se sisältää 5 valmista joulukorttia kirjekuorineen! Kuvausta varten olemme rakentaneet yksinkertaisen kauniin ja tunnelmallisen kuvausympäristön. Kuvaus soveltuu parhaiten lapsille, jotka osaavat jo istua, ja sitä isommille. Samaan jouluiseen kuvaan voi tulla useampikin lapsi yhdellä kertaa (max 6 lasta).

joulukorttikuvaus_oulu
”Kello löi jo viisi, lapset herätkää, Juhani ja Liisi, muuten matka jää…” Näin tunnelmalliset joulukortit teemme Studio P.S.V:ssä 25. -26.11 . Varaa aika heti. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

Joulukorttikuvauksen hinta sisältää myös runsaasti koekuvia PSV-nettipalvelussa. Sitä kautta voit itse valita joulukorttikuvan. Lisäkorttien hinta on 2,70 e kpl (sis. kuoren). Tietysti koko monipuolinen tuotevalikoima on valittavissasi. Tilaa kuvista vaikka joulutaulu seinälle muistoksi juuri tästä joulusta.

Tarjoamme myös ilta-aikoja kuvaukseen.

Aikoja on kuitenkin rajallinen määrä, joten varaa kuvaus heti: (08) 379 289.

psv_joulukortti
Joulu on jo ovella. Varaa aika joulukuvaukseen Studio P.S.V:stä: puh. (08) 379 289.
studiopsv_tonttu
Hauskat joulukortit syntyvät myös valkoisella taustalla. Tällaisen kuvauksen saat osana normaalia lapsikuvausta. Joulukorttikuvauspäivinä 25.-26.11. kuvaamme studioon rakentamassamme jouluidyllissä.