Joulukorttikuvaus nyt

Nyt on jälleen aika varata kuvauasaika Studio P.S.V:n suosittuun joulukorttikuvaukseen. Pystytämme studioon jouluisen ympäristön, ja joulukortin tunnelman viimeistelemme taitavalla kuvankäsittelyllä. Voit tuoda kuvaukseen yhden tai useamman tonttutytön tai -pojan (max 5 yhteen kuvaan). Kuvauspäivät ovat lauantai 14.11., maanantai 16.11. ja tiistai 17.11.

Studio P.S.V:n joulukorttikuvauksen hinta on vain 25  euroa! Se sisältää 10 minuutin kuvauksen ja sähköiset koekuvat nettipalveluumme. Netin kautta sinun on helppo tilata kauniit joulukortit, koko 10×20 cm,  kirjekuorineen hintaan  á 2,70 e (minimitilaus 10 kpl). Kortissa on teksti Hyvää Joulua! tai Iloista Joulua! Voit myös valita oman toivotuksesi.

Edullinen Joulujuliste

Voit halutessasi tilata kuvista mitä tahansa kuvatuotteita. Joulutarjouksena tarjoamme 30×40 cm kuvan jouluiseksi julisteeksi huikeaan hintaan 39 e (kyseessä tuloste, ilman pohjustusta, tehdään joulukorttikuvasta).

Julisteesta saat uuden, muistorikkaan jouluperinteen kotiisi: jouluinen kuva seinällä tuo mieleen joulun 2015 vielä vuosikymmenienkin päästä.

Varaa aika joulukorttikuvaukseen

Varaa aika kuvaukseen, jolla saat kauniit ja persoonalliset joulukortit:

Soita (08) 379 289 tai varaa netissä.

Voitet tulla kuvaukseen myös ilman ajanvarausta kuvauspäivinä 14., 16. ja 17.11. klo 10 – 16, mutta varaudu tällöin siihen, että joudutte ehkä hetken odottamaan vuoroanne.

Studio P.S.V:n joulukorttikuvausten varaus on alkanut. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V. yy myös ilman tottulakkeja. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.
joulukorttikuvaus_psv_68
Jos haluat joulukortit postiin halvemmalla joulumerkillä 12.12. mennessä, kannattaa varata kuvausaika heti ensimmäisille kuvauspäiville. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

Joulukorttikuvasta voit tilata myös kivan joulutaulun edullisesti vain 39 e (30x40 cm). Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.
Joulukorttikuvasta voit tilata myös kivan joulujulisteen edullisesti. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi  |  Facebook