Nyt on jälleen aika varata kuvauasaika Studio P.S.V:n suosittuun joulukorttikuvaukseen. Pystytämme studioon jouluisen ympäristön, ja joulukortin tunnelman viimeistelemme taitavalla kuvankäsittelyllä. Voit tuoda kuvaukseen yhden tai useamman tonttutytön tai -pojan (max 5 yhteen kuvaan).

Joulukorttikuvauksia teemme 7. – 9.11. sekä 15.11. Tarjoamme myös ilta-aikoja.

Studio P.S.V:n joulukorttikuvauksen hinta on vain 29  euroa! Se sisältää 10 minuutin kuvauksen ja sähköiset koekuvat nettipalveluumme. Netin kautta sinun on helppo tilata kauniit joulukortit, koko 10×20 cm,  kirjekuorineen hintaan  á 2,70 e (minimitilaus 10 kpl). Kortissa on teksti Hyvää Joulua! tai Iloista Joulua! Voit myös valita oman toivotuksesi.

joulukortti_studiopsv (3)

Lasten joulukorttikuvauksella saat kätevästi persoonalliset ja mieltä lämmittävät jouluterveiset ystävillesi. Tänä vuonna 2017 herkuttelemme joulun väreillä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

joulukorttikuvaus_psv_68

Edullinen Joulujuliste

Tarjoamme lisäksi joulukorttikuvasta tehdyn 30×40 cm julisteen huikeaan hintaan 34 e ( ilman pohjustusta).

Julisteesta saat uuden, muistorikkaan jouluperinteen kotiisi: julisteen ripustaminen seinälle tuo  mieleen jouluisia muistoja vuodelta 2016 vuosikymmenienkin päästä.

Tietysti voit halutessasi tilata kuvista mitä tahansa kuvatuotteita – vaikkapa kivan mukin.

joulu_muki

Varaa aika joulukorttikuvaukseen

Varaa aika kuvaukseen ja saat kauniit ja persoonalliset joulukortit:

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi