Studio P.S.V:n lahjakortti on tykätty ja toivottu lahja Joulupukin konttiin. Kun annat lahjaksi kuvauksen, lahjoitat samalla elämyksen. Lopputuloksena syntyy ainutkertaisia kuvia. Tätä lahjaa ei löydä kaupan hyllyltä.

Joulutarjouksena kirjoitamme jokaiselle lahjakortille yhden 20×25 cm kuvan maksutta! (arvo 39 e)

Tarjous on voimassa 22.12.2016  saakka.

Lahjakortti on voimassa 15.1.2017 alkaen sopimuksen mukaan (max vuoden).

Parhaat lahjaideat!

Hemmottele vaimoasi, äitiä si tai ystävääsi ihanalla Beauty Day -kokemuksella. Beauty Day sisältää stailaaja Auli Lukkarilan / Lucca Consult tekemän kuvausmeikin ja stailauksen sekä perusteellisen 1,5 tunnin kuvauksen. 190 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi

Hemmottele vaimoasi, äitiäsi tai ystävääsi ihanalla Beauty Day -kokemuksella. Beauty Day sisältää stailaaja Auli Lukkarilan / Lucca Consult tekemän kuvausmeikin ja stailauksen studiolla sekä perusteellisen 1,5 tunnin kuvauksen. 190 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Onko mummusta olemassa yhtään kunnon kuvaa? Beauty Day on ihana kokemus myös isoäidille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi

Onko mummusta olemassa yhtään kunnon kuvaa? Beauty Day on ihana kokemus myös isoäidille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Isovanhemmat on kuvattu edellisen kerran ammattistudiossa ehkä hääpäivänään. Anna heille lahjaksi parikuvaus, jossa kuvaamme heidät yhdessä ja erikseen, ja sinäkin saat viimein heistä kunnon kuvan. 110 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi

Isovanhemmat on kuvattu edellisen kerran ammattistudiossa ehkä hääpäivänään. Anna heille lahjaksi parikuvaus, jossa kuvaamme heidät yhdessä ja erikseen, ja sinäkin saat viimein heistä kunnon kuvan. Studiossa 110 e ja miljöössä 160 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Lapsi- ja sisaruskuvaus on toivottu lahja lapsiperheissä. Studiossa 99 e ja miljöössä 150 e. Valokuvaaja Noora Slotte.

Lapsi- ja sisaruskuvaus on toivottu lahja lapsiperheissä. Studiossa 99 e ja miljöössä 150 e. Valokuvaaja Noora Slotte.

Tällainen kolmen polven sukukuvaus kokoaa ihanasti kaikki yhteen, ja tämän tapauksen muistavat lapset vielä aikuisenakin. Perhekuvaus studiossa 120 e sisältää ryhmän ja yhden osaryhmän, lisäryhmät á 30 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Tällainen kolmen polven sukukuvaus kokoaa ihanasti kaikki yhteen, ja tämän tapauksen muistavat lapset vielä aikuisenakin. Perhekuvaus studiossa 120 e sisältää ryhmän ja yhden osaryhmän, lisäryhmät á 30 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Kuvauslahjakortin voi käyttää myös kesällä. Perhekuvaus vaikkapa Ainolan puistossa on hauska kokemus. Perhekuvaus miljöössä 170 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Kuvauslahjakortin voi käyttää myös kesällä. Perhekuvaus vaikkapa Ainolan puistossa on hauska kokemus. Perhekuvaus miljöössä 170 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Odottaako joku lähipiirissä vauvaa? Anna lahjaksi odotuskuvaus (99 e) tai newborn-kuvaus (120 e). Voit lahjoittaa myös upean Baby shower -paketin, joka sisältää odotus- ja newborn-kuvauksen yht.  199 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Odottaako joku lähipiirissä vauvaa? Anna lahjaksi odotuskuvaus (99 e) tai newborn-kuvaus (120 e). Voit lahjoittaa myös upean Baby shower -paketin, joka sisältää odotus- ja newborn-kuvauksen yht. 199 e. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Onko läheiselläsi lemmikki? Lemmikkikuvaus on kiva yllätys, jota ei ehkä itse hoksaisi ajatellakaan. Studiossa 65 e ja miljöössä 115 e. Valokuvaaja Noora Slotte

Onko läheiselläsi lemmikki? Lemmikkikuvaus on kiva yllätys, jota ei ehkä itse hoksaisi ajatellakaan. Studiossa 65 e ja miljöössä 115 e. Valokuvaaja Noora Slotte

Haaveileeko teinisi tai tytttökaveri mallintöistä? Jo pelkkä mallikansiokuvaus on hänelle kokemus! 200 e Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Haaveileeko teinisi tai tytttökaveri mallintöistä? Jo pelkkä mallikansiokuvaus on hänelle kokemus! 200 e Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Mikä on sinun ideasi kuvauslahjakortista?

Hinnat sis. kuvauksen ja sähköiset koekuvat nettipalveluun. Kuvatuotteet ja tiedostot eri hinnaston mukaan on helppo tilata netin kautta. Mallikansiokuvaus sis. 3 tiedostoa.

Studio P.S.V:n kuvatuotevalikoima on todella laaja upeisiin kuvakirjoihin ja chromaluxe-metallitauluihin saakka. Voit halutessasi liittää lahjakortille jo valmiiksi jonkin mahtavista kuvatuotteistamme.

Me kirjoitamme lahjakortille maksutta yhden 20×25 cm kuvan käsittelyineen.

Tilaa lahjakortti netin kautta tai hae studiolta

Voit hakea lahjakortin täältä studiolta (Lävistäjällä).

Voit myös tilata lahjakortin helposti verkkokaupastamme, jolloin postitamme kortin sinulle ilman postikuluja. Verkkokaupassa on lisää loistavia lahjaideoita!

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 OULU  |  palvelu@studiopsv.fi  |  (08) 379 289