Persoonallinen ylioppilaskuvaus

Elämässä on muutama tärkeä etappi. Valkolakki on yksi ikimuistoisimmista. Kuvauta se hetki huolella.

Lukion tai ammattiin valmistavan koulun päättyminen on iso elämänmuutos. Ikuista tämä aika taitavilla ylioppilas- ja valmistujaiskuvilla.

Taitava ja hauska kuvaus nostattaa juhlan tuntua entisestään.

Ylioppilaskuvaus studiossa

Studiokuvaus on erinomainen vaihtoehto yloppilaalle ja ammattiin valmistuvalle. Studiossa valon hallinta on täydellistä ja rauhallinen ympäristö auttaa keskittymään. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Meillä Studio P.S.V:ssä on kaksi hyvin varusteltua muotokuvausstudiota. Toinen niistä on huonemainen, joten siinä voidaan kuvata esimerkiksi tämäntyyppistä rentoa nojailua. Facebookissa joku kommentoi kuvaa: ”ihan kuin muotikuva”. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Kun käytämme ylioppilaskuvaukseen riittävästi aikaa, ehdit tottua kuvaamiseen ja saamme aikaan luontevia ja taitavasti valaistuja kuvia. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Meillä Studio P.S.V:ssä on laaja taustavalikoima. Niinpä saamme aikaan hienoja kuvia, joissa kaikki mätsää. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Kun ylioppilaskuvaus tehdään ajoissa, ehdit saada kiitoskortit juhlaasi. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Luottavainen suora katse, kauniit valot – muuta ei tarvita onnistuneeseen ylioppilaskuvaan – mutta siinä onkin jo paljon! Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Jos joku on vielä sitä mieltä, että studiokuvaus on jäykkä, toivottavasti viimeistään tämä kuva tällaiset harhaluulot karkoittaa. Pyrimme siihen, että jokainen saisi itsensä näköiset kuvat. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Studio P.S.V:n YO II- ja YO de Luxe- kuvauksiin voit ottaa mukaan myös harrastusvälineesi, esimerkiksi soittimen tai urheiluvälineen. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Ylioppilaskuvaus miljöössä

Ulko- tai sisämiljöö luo ylioppilaskuvaan omanlaisensa tunnelman ja omanlaisensa ilmeen – ihan heti ei törmää samanlaisiin kuviin muualla.

Koska miljöökuvaukseen on hyvä varata hieman enemmän aikaa, suosittelemme, että kuvaus tehtäisiin joko hyvissä ajoin ennen lakkiaisia tai lakkiaisten jälkeen kesäkuun puolella.

Ulkokuvauksessa kaunein valo on ilta-auringon matalammalta paistava auringon valo, jota taitavat kuvaajamme osaavat myös käyttää.

Koska Krista viettää aikaa todella paljon Raatin stadionilla, hän järjesti oman ylioppilaskuvauksensakin stadionille. Miljöökuvauksen aikana syntyi paljon erilaisia kuvia, joista saimme tehdä upean kuvakirjan. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Ainolan puisto on yksi Oulun monipuolisimmista kuvauspaikoista. Tässä yo-kuvassa on asennetta. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Tässä kesäisempi ylioppilaskuva Ainola puistosta. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
ylioppilaskuvaus_oulu066
Miljöökuvaus voidaan hyvin tehdä myös sisällä, vaikka koulussa, kuten tämä kuva. Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Studio P.S.V:n mukavat ja ammattitaitoiset valokuvaajat

Me Studio P.S.V:ssä laitamme itsemme täysillä likoon, jotta saat ikimuistoiset kuvat! Studio P.S.V:ssä sinut valokuvaa teknisesti taitava valokuvaaja, jonka kanssa on kiva kuvata ja helppo olla eli Reijo tai Noora. Saara viimeistelee jokaisen tilaamasi kuvan taitavalla kuvankäsittelyllä Asiakaspalvelussa voit tavata Raijan.

Koirikiven REIJO on yksi koko Suomen palkituimmista muotokuvaajista, Vuoden Muotokuvaaja 2002 ja 2004. Reijo on koulutukseltaan valokuvaajamestari SVLM, Oulun ainoa sellainen. Reijo on toinen Studio P.S.V:n yrittäjistä, rautainen ammattilainen 27 vuoden kokemuksella. Ja lupsakka mies, joka saa jäyhemmänkin kuvattavan rentoutumaan.

 

Slotten NOORA muutti jo lähes kymmenen vuotta sitten Kokkolasta Ouluun, kun hänet valittiin kymmenien hakijoiden joukosta meille Studio P.S.V:hen töihin. Noora on myös koulutettu ammattivalokuvaaja VAT ja hauska tyyppi, jolla on hymy herkässä.

Maksuton parkki ja erillinen pukuhuone

Studio P.S.V:n asiakkaat saavat ajaa autonsa maksuttomaan parkkiin ihan studion eteen eli juhlavaatteissakin meille on helppo tulla. Halutessasi voit vaihtaa juhlakamppeet päällesi myös studiolla, sillä meillä on erillinen pukuhuone vaatteiden vaihtoa ja meikkausta varten.

Jos sinulla on saattaja mukana kuvauksessa, hänkin viihtyy meillä hyvin. Asiakastilamme on sisustettu sohvaryhmin, jossa odottelu sujuu mukavasti vaikka kuvia katsellen tai lehtiä lukien.

Tämä ylioppilaskuva on jo muutaman vuoden takaa, mutta edelleen yksi Reijon suosikeista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Mitä ylioppilas- ja valmistujaiskuvaus maksaa? Mitä hinta sisältää?

STUDIOKUVAUKSET

YO I -kuvaus 70 e

 • noin 15 minuutin kasvo/puolivartalokuvaus
 • vähintään 15 koevedosta sähköisesti
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

YO II -kuvaus 99 e

 • tunnin mittainen kuvaus (lakkiaispäivänä  45 min)
 • kymmeniä koekuvia, joita pääset katsomaan netin kautta
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

YO II Kansiopaketti 165 e

 • muuten kuten YO II, mutta sisältää lisäksi kolmen kuvan kansion käsittelyineen

YO de LUXE 230 e

 • suunnittelupalaveri
 • 1 – 1,5 tunnin kuvaus, vaihtelevat kuvakulmat
 • kymmeniä koevedoksia, jopa sata
 • 1 kpl 20×25 cm kuva
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

MILJÖÖKUVAUKSET

Yo-kuvaus miljöössä 150 e 

 • n. 1 t mittainen kuvaus
 • kymmeniä koekuvia (jopa 100), joita pääset katsomaan netin kautta
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)
 • km-korvaus 1,40 e/km tai 13 e

Ylioppilaiden ja valmistuneiden Puistokuvauspäivä  9.6.2021  – 75 e

 • 30 min mittainen kuvaus Ainolan puistossa
 • vähintään 30 koekuvaa, joita pääset katsomaan netin kautta
 • laaja valikoima ihania kuvatuotteita, jotka voit tilata netin kautta (eri hinnasto)
 • maksutta tiedostot (matalaresoluutio) tilaamistasi kuvista esim. somessa jaettaviksi (koskee ensitilausta)

Kuvauskukat ja muut lisäpalvelut

Kun varaat aikaa yo- tai valmistujaiskuvaukseen Studio P.S.V:hen, voit samalla tilata kuvaukseen joko yksittäisen kukan tai kimpun. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
 • kun varaat kuvausajan, voit samalla tilata kuvausruusun, joka odottaa studiolla nimelläsi varustettuna, kun tulet kuvaukseen. Ruusu jää sinulle. Sen hinta on studiolle toimitettuna 10 e.
 • tarjoamme myös kukkapaketin, joka sisältää siron kimpun lähikuviin ja ruusun kokovartalokuviin. Paketin hinta on 35 e, ja sekin odottaa valmiina studiolla, kun varaat lisäpalvelun kuvauksen varauksen yhteydessä.

Kauniit ja kestävät kukat toimittaa Kukkakauppa Kanerva .

Voit halutessasi yhdistää yo-kuvaukseesi myös kuvauksen kaverin tai lemmikin kanssa. Usein ylioppilaskuvauksen yhteyteen sovitaan myös perhekuvaus.

 • lemmikki tai ystävä mukaan kuvaukseen 45 e
 • perhekuvaus ylioppilaskuvauksen ohessa 58 e
Perhekuvaus ylioppilaskuvauksen yhteydessä on kiva yhteinen kokemus perheelle tai vaikkapa sisaruksille. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Upeat kuvatuotteet ja huippukuvankäsittely

Studio P.S.V:n asiakkaana pääset valikoimaan kuvasi laajasta kuvatuotevalikoimastamme. Kaikki ihanat kuvatuotteet saat loppuun asti viimeisteltyinä kauniista kiitoskorteista tarinallisiin kuvakirjoihin, kehystetyistä pöytäkuvista Chromaluxe-metalitauluihin. Sinä valitset kuvat ja me teemme kaiken muun!

Kaikki valitsemasi kuvat käsittelee huolellisesti taitava kuvankäsittelijämme SAARA. Kuvankäsittelyn ansiosta kuvasi saavat huolitellun viimesilauksen.

UUTUUS!!!

Tämä ihana uusi kuvakirjamme Carin soveltuu loistavasti ylioppilaskuviin. Kansikuvan lisäksi kirjaan mahtuu 10 pystykuvaa. Myös vaakakuvat ovat mahdollisia ja ne toimivatkin hienosti – silloin kuvia mahtuu luonnollisesti vähän vähemmän.
ylioppilaskuvaus_oulu080
Tämä ylioppilaskuvaus tehtiin ns. kovilla valoilla, ja lopputulos on huikea. Kuin elokuvasta. Jos tämäntyyppiset kuvat kiinnostavat, varaa YO de Luxe.  Valokuvaaja Reijo Koirikivi.

Turvallinen ylioppilaskuvaus

Voit tulla turvallisin mielin kuvaukseen studiolle. jokainen desinfioi kätensä heti ovella. Kaikki studion kosketuspinnat on käsitelty bakteereja ja viruksia tappavalla antimikrobisella Fotonit-pinnoitteella. Lisäksi tilavassa studiossa on helppo pitää välimatkaa.

Miljöökuvauksessa välimatkan pitäminen on vieläkin helpompaa, ja ulkotila on vieläkin turvallisempi.

Katso lisää siitä, miten Studio P.S.V. on varautunut koronaan.

YO II -kuvauksessa on mahdollista kuvata myös ns. pukukuvat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa kuvausaika Studio P.S.V:n yo- ja valmistujaiskuvaukseen

 • netissä – mikäli nettivarauksessa ei löydy haluamaasi aikaa, soita!
 • soita (08) 379 289

 

Haluatko kysyä jotain: palvelu@studiopsv.fi

Katso koko upea yo- ja valmistujaiskuviemme galleria.

Tervetuloa hauskaan ja taitavaan yo- ja valmistujaiskuvaukseen Studio P.S.V:hen! Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Studio P.S.V. – Elämäsi kuvat.

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11, Lävistäjä  |  Oulu  | (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi