Kun käyt passikuvauksessa Studio P.S.V:ssä, lähetämme kuvasi poliisin lupahallinnon sähköiseen järjestelmään. Saat samalla puhelimeesi ja sähköpostiin kuvatunnuksen (tunnusnumero), jonka lisäät  sähköiseen passihakemukseen tai annat poliisille.

Passikuvaus nopeasti ilman ajanvarausta

Passikuvaukseen voit tulla aukioloaikojen puitteissa ilman ajanvarausta. Meillä on passikuvausta varten oma studio – siksi pääset kuvaukseen heti ja kuvaus voidaan tehdä rauhassa muiden asiakkaiden katseilta. Pari minuuttia, ja homma on hoidettu!

Passikuvat  17,- 

Passi- ja viisumikuvien hinnat Studio P.S.V:ssä:

1. Sähköinen passikuva  poliisin järjestelmää TAI 6 kpl paperikuvia   17,-
2. Sähköinen passikuva poliisin järjestelmää JA 6 kpl paperikuvia   32,-
3- Sähköinen passikuva poliisin järjestelmään ja omaan sähköpostiin 27,-
3. Sähköinen CV-kuva omaan sähköpostiin   46,-
4. Viisumikuva, 4 kpl  paperikuvia 25,-

Sähköinen passikuva passiin ja viralliseen henkilökorttiin

Sähköinen passikuva toimii haettaessa passia tai virallista henkilökorttia. Hakemus on helppo täyttää sähköisesti osoitteessa www.poliisi.fi/asiointipalvelu.

Edelleen voit hakea passia/henkilökorttia myös entiseen tapaan poliisin toimipisteestä, ja silloinkin sähköinen passikuvasi löytyy saamallasi tunnuksella.

Ajokorttia varten tarvitaan edelleen paperikuvat; poliisille lähetetty sähköinen passikuva käy myös ajokorttiin siinä tapauksessa, että poliisi on  hyväksynyt sähköisen passikuvasi passi- tai henkilökorttihakemuksen myöntämisen yhteydessä. Jos siis olet uusimassa sekä passia/henkilökorttia että ajokorttia, voit käyttää samaa sähköistä passikuvaa, kun teet ensin passi/henkilökorttihakemuksen ja kun passi/henkilökortti on myönnetty, haet ajokorttia.

Halutessasi saat paperikuvat myös passihakemusta varten, mutta sähköinen kuva on laadukkaampi.

Kuvat säilyvät poliisin järjestelmässä puoli vuotta. Sinä aikana voit siis tehdä passi- tai henkilökorttihakemuksesi joko netin kautta tai poliisin toimipisteessä.

Näin_haet_passia_verkossa

Tervetuloa nopeaan ja laadukkaaseen passikuvaukseen!

Studion edessä pihalla on maksuton pysäköinti asiakkaillemme.

Aukioloajat:

  • ti – to klo 10 – 17
  • pe klo 10 – 18
  • la klo 10 – 13

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11, Lävistäjällä  |  OULU  |  Puh. (08) 379 289  |  palvelu@studiopsv.fi