Oululainen abiturientti Thelma Krankkala nousee huhtikuussa ensimmäistä kertaa lavalle kisaamaan yli 163-senttisten junioreiden bikini fitness -kilpailun sarjavoitosta. 19-vuotias Thelma saa treenamisesta hyvän fiiliksen, tiukkaa itsekuria kehittävän harrastuksen ja lihaksikkaan kropan. Kisan esittelykuvat kuvasi valokuvaaja Niko Raappana Studio P.S.V:stä.

Thelma Krankkalan fitness-harrastus lähti liikkeelle jo yläasteella isän innoittamana. Puolitoista vuotta sitten hän hankki itselleen valmentajan ja alkoi treenata tosissaan kisat mielessä.

”Kisaaminen alkoi kiinnostaa, kun seurasin muiden kilpailutreeniä. Lisäksi olen aina ollut tosi kilpailuhenkinen”, Thelma kertoo.

”Treenaaminen antaa hyvän fiiliksen. Se motivoi jatkamaan, kun huomaa kehittymisen. Myös itse kilpailu on tässä harrastuksessa tärkeää, että pääsee näyttämään, mitä on saanut aikaan.”

fitness-kuvaus_oulu

Thelma Krankkala tähtää junioreiden bikini fitness -kisan voittoon. Kuvaus tehtiin jo maaliskuussa, jolloin Thelma ei ollut vielä täysin kisakunnossa. Kuva Niko Raappana, Studio P.S.V.

 

Kisakunto vaatii itsekuria

Nyt Thelma osallistuu ensimmäistä kertaa kilpailuun. Samasta Fitness Classic -kisasta toi oululainen Pauliina Räisänen junioreiden voiton viime vuonna, ja myöhemmin samana vuonna Pauliina sijoittui EM-kilpailuissa neljänneksi.

Voittoa Thelmakin lähtee hakemaan. Sitä varten hän on ollut tiukalla dieetillä jo joulukuun alusta alkaen. Dieetin tarkoituksena on vähentää kehosta rasvaa kuitenkin niin, että lihakset säilyvät ja kasvavat. Dieetin aikana Thelma syö 1500 kcal päivässä: esimerkiksi kanaa, riisiä ja rahkaa. Mitään einespöperöä ei Thelma suuhunsa laita, vaan syö pelkästään puhtaista raaka-aineista itse valmistamaansa ruokaa.

Jokainen suupala pitää punnita, mutta sitä helpottaa ruuan valmistaminen etukäteen annoslaatikoihin. Rutiineista pitävä Thelma hallitsee homman ja punnitsee ateriansa mielellään.

Dieetin lisäksi vähintään yhtä tärkeää kisaan valmistautuessa on treeni. Kisakaudella Thelma harjoittelee noin yksitoista kertaa viikossa: aamuisin hän lenkkeilee ja illalla tekee salitreeniä ja siihen vielä venyttelyt päälle.

Thelma Krankkala kiittää valmentajaansa Antti Jurvansuuta asiantuntevasta ohjauksesta ja tsemppaamisesta. Valmentaja huolehtii myös siitä, että sekä dieetti että treenaaminen sujuvat terveellisellä tavalla.

body-kuvaus_fitness

Pauliina Räisänen voitti Fitness Classic -kilpailun body fitness junior -sarjan yli 163-senttisissä vuonna 2014. Kuva Niko Raappana, Studio P.S.V.

 

Studio P.S.V:stä taitavat fitness-kuvat

Ei Thelma sohvaperunaksi rupea kisojen jälkeenkään. Silloinkin hän juoksee ja treenaa salilla päivittäin. Yhden vapaapäivän viikossa hän itselleen suo jo palautumisenkin vuoksi.

Studio P.S.V:n ammattivalokuvaaja VAT Niko Raappana kuvasi Thelman  esittelykuvat treenisalilla maaliskuussa. Fitness-kuvaus onkin yksi monipuolisen valokuvaajan  ja itsekin salilla viihtyvän Raappanan erikoistumisaloista.

”Kuvaus meni tosi hyvin. Sain hienot kuvat kilpailijaesittelyyn”, Thelma kiittää.

fitness-kuvaus_oulu

Komeaa fitness-kuvausta! Miihkel Altmetsin ammattivalokuvaaja Niko Raappana PSV:stä kuvasi salilla.

 

Onko fitness sinun harrastuksesi? Tarvitsetko näyttävät kisakuvat?

Kevään 2015 tarjouksemme:

  • kuvaus studiossa 150 e, sisältää kolme käsiteltyä tiedostoa vapaaseen käyttöösi
  • kuvaus salilla 250 e, sisältää kolme käsiteltyä tiedostoa vapaaseen käyttöösi

Tai kerää treeniporukka saliltasi ja pyydä tarjous! Isommalla joukolla hinta putoaa.

 

Ota yhteyttä: palvelu@studiopsv.fi tai puh. 08 379 289.