Tule Puistokuvaukseen!

Tule sinäkin kesäiseen puistokuvaukseen Ainolan monipuoliseen puistoon ! Valokuvaamo Studio P.S.V:n puistokuvausten teemapäivät ovat todella suosittuja, joten aika kannattaa varata saman tien.

Studio P.S.V:n puistokuvauspäivät kesällä 2020:

  • 8.7.  – ylioppilaat, synttärisankarit ja muut aikuiset, pariskunnat, myös rippikoululaiset
  • 16.7.  – lapset, 1 – 3 lasta / kuvausaika (lapsi istuu ja sitä isommat lapset)
  • 29.7. – perheet

Yksi kuvausaika kestää 30 minuuttia. Mikäli tuot lapsikuvaukseen enemmän kuin kolme lasta, varaa kaksi kuvausaikaa peräkkäin. Tällöin myös veloitus on kaksinkertainen.

Valokuvaajana puistossa toimii joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Studio P.S.V:n aikuisten Puistokuvaus-päivä 8.7. sopii hyvin vaikkapa ylioppilaskuvaukseen. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Myös rippikoululainen saa ihanat puistokuvat itsestään Puistokuvaus-päivänä 8.7. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Puistokuvaus-päivänä 8.7. saat myös ikimuistoiset parikuvat – muistoksi hääpäivästä, kihlakuvat, savethedate-kuvat, kaverikuvat tai ihan muuten vain kivat kuvat. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Voi ihanuus! Pipot ja hatut pukevat myös pientä kuvattavaa. Lasten puistokuvauspäivä on 16.7. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.
Lasten Puistokuvaus-päivänä 16.7. kuvaamme yhdellä kuvausajalla 1 – 3 saman perheen tai seurueen lasta. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.
Nyt on perheille oma Puistokuvaus-päivä: 29.7. Silloin kuvaamme niin pienet kuin isommatkin perheet, vaikka koko suvun Ainolan puiston ihanissa maisemissa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Puistokuvauksen hinta on 75 e

Hinta sisältää:

  • kuvauksen (n. 30 min)
  • sähköiset koekuvat (vähintään 20 kpl, mutta voi olla paljon enemmänkin)
  • PSV-Galleria (nettiversiotiedostot) kuvatilauksen lisäpalveluna maksutta tilatuista kuvista

Kuvatuotteita pääset tilaamaan helposti netistä laajasta kuvatuotevalikoimastamme (eri hinnasto).

Kuvauksen hinta maksetaan kuvauksen yhteydessä. Varaa mukaan käteistä rahaa. Kuvauksen voi käydä maksamassa myös studiolla.

Tämä suloinen neiti kesäheinä kuvattiin viime kesän lasten Puistokuvauksessa. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Varaa aika puistokuvaukseen heti

Tapaamispaikka

Olemme erikseen yhteydessä jokaiseen puistokuvausajan varanneeseen ja kerromme tapaamispaikan henkilökohtaisesti.

HUOMAATHAN, että varaat ajan oikealta päivältä!

HUOM! Kuvausaikoja on hyvin rajallinen määrä. Varaa siis oma aikasi heti.

Perusteellinen miljöökuvaus omana aikanasi

Mikäli olet kiinnostunut perusteellisemmasta miljöökuvauksesta tai kuvauksesta jossakin muussa miljöössä kuin Ainolan puistossa, varaa yksilöllinen kuvausaika miljöökuvaukseen. Miljöölisän hinta on vain 50 e. Lisäksi veloitamme matkakulut.

Esim. lapsi- tai ylioppilaskuvaus miljöössä vapaavalintaisena päivänä ja toivomassasi paikassa kestää noin tunnin ja sen hinta on 150 e. Perhekuvaus miljöössä itse valitsemassasi paikassa ja toivomanasi aikana maksaa 170 e.

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi