Tule sinäkin kesäiseen puistokuvaukseen Ainolan monipuoliseen puistoon tai koirien kanssa Pyykösjärven kauniiseen ympäristöön! Valokuvaamo Studio P.S.V:n puistokuvausten teemapäivät ovat todella suosittuja, joten aika kannattaa varata saman tien.

Studio P.S.V:n puistokuvauspäivät kesällä 2018:

  • 11.7.  – aikuiset (myös ylioppilaat ja rippilapset), perheet, pariskunnat (varapäivä 18.7.) TÄYNNÄ
  • 13.7. –  lisäpäivä (perheet, parit, aikuiset, lapset)
  • 18.7. –  lisäpäivä (perheet, parit, aikuiset, lapset)
  • 2.8.   – lapset, 1 – 3 lasta / kuvausaika  (varapäivä 9.8.) TÄYNNÄ
  • 7.8.   – koirat, 1 – 2 koiraa / kuvausaika (varapäivä 8.8.)

Yksi kuvausaika kestää 30 minuuttia. Mikäli tuot lapsikuvaukseen enemmän kuin kolme lasta ja koirakuvaukseen enemmän kuin kaksi koiraa, varaa kaksi kuvausaikaa peräkkäin. Tällöin myös veloitus on kaksinkertainen.

Huom! Myös ilta-aikoja tarjolla!

Valokuvaajana puistossa häärii joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

lapsikuvaus_puistossa086

Iki-ihanat lapsikuvat Ainolan puistossa teemme Puistokuvauksessa 2.8. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

lapsikuvaus_oulu053

Lasten puistokuvaus 2.8. sopii hyvin isommillekin lapsille. Yksi kuvausaika riittää 1 – 3 lapselle. Jos lapsia on enemmän, varaa useampi peräkkäinen kuvausaika. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

ylioppilaskuvaus063

Onko ylioppilaskuvaus tai valmistujaiskuvaus jäänyt tekemättä? Onko synttärit tulossa? Haluaisitko muuten vain tunnelmallisen ja kesäisen kuvan itsestäsi? Tule aikuisten puistokuvaukseen 11.7. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

perhekuvaus_oulu055

Puistokuvauspäivinä olemme kuvanneet aina paljon perheitä, isompia ja pienempiä. Varaa kuvausaika vaikka koko suvulle. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

parikuvaus_oulu057

Nuoret ja vanhat parit, sisarukset ja kaverukset! Tehdään teistäkin ihanat kuvat Ainolan puistossa 11.7. Sopii vaikka kihlajaisiin, kutsukorttiin, save-the-date-korttiin tai ihan muuten vain omaksi iloksi. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Puistokuvauksen hinta

  • lapset, aikuiset, perheet, parit 65 e
  • koirat 45 e

Hinta sisältää kuvauksen ja sähköiset koekuvat (vähintään 20 kpl, mutta voi olla paljon enemmänkin). Kuvatuotteita pääset tilaamaan helposti netistä laajasta kuvatuotevalikoimastamme (eri hinnasto).

Kuvauksen hinta maksetaan kuvauksen yhteydessä. Varaa mukaan käteistä rahaa. Kuvauksen voi käydä maksamassa myös studiolla.

Ainolan puisto on ihana ympäristö myös rippikuvaukselle. Tule puistokuvaukseen 22.8.

Ainolan puisto on ihana ympäristö myös rippikuvaukselle. Tule aikuisten puistokuvaukseen 11.7.

Varaa aika puistokuvaukseen heti

Tapaamispaikka

Olemme erikseen yhteydessä jokaiseen puistokuvausajan varanneeseen ja kerromme tapaamispaikan henkilökohtaisesti.

HUOMAATHAN, että varaat ajan oikealta päivältä!

HUOM! Kuvausaikoja on hyvin rajallinen määrä. Varaa siis oma aikasi heti.

Koirien oma puistokuvauspäivä on 29.8. Kuvaukset teemme Pyykösjärven ympäristössä. Kuvauksen hinta on vain 45 e. Varaa aika omalle sesselle heti, sillä vain kuvausaikoja on vain muutama.

Koirien oma puistokuvauspäivä on 7.8. Kuvaukset teemme Pyykösjärven ympäristössä. Kuvauksen hinta on vain 45 e. Varaa aika omalle sesselle heti, sillä kuvausaikoja on vain muutama.

Perusteellinen miljöökuvaus

Mikäli olet kiinnostunut perusteellisemmasta miljöökuvauksesta tai kuvauksesta jossakin muussa miljöössä kuin Ainolan puistossa tai Pyykösjärven ympäristössä, varaa yksilöllinen kuvausaika miljöökuvaukseen. Miljöölisän hinta on vain 50 e. Lisäksi veloitamme matkakulut.

Esim. lapsi- tai ylioppilaskuvaus miljöössä vapaavalintaisena päivänä ja toivomassasi paikassa kestää noin tunnin ja sen hinta on 150 e. Perhekuvaus miljöössä itse valitsemassasi paikassa ja toivomanasi aikana maksaa 170 e.

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi