Kesän Puistokuvaukset olivat niin suosittuja, että ajat loppuivat saman tien. Sen innoittamina järjestämme syksyn piristykseksi Ruskakuvauspäivän 3.10. Kuvaamme tuolloin melkein mitä vain: esimerkiksi lapsikuvauksia, aikuisten muotokuvauksia, pari- ja perhekuvauksia, ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksia jne.

Studio P.S.V:n Ruskakuvaus 3.10.:

Yksi kuvausaika kestää 30 minuuttia. HUOM! Kuvausaikoja on rajallinen määrä. Varaa siis oma aikasi heti.

Valokuvaajana puistossa häärii joko valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Ruskakuvauksen hinta on 65 e

Hinta sisältää kuvauksen ja sähköiset koekuvat (vähintään 20 kpl, mutta voi olla paljon enemmänkin). Kuvatuotteita pääset tilaamaan helposti netistä laajasta kuvatuotevalikoimastamme (eri hinnasto).

Kuvauksen hinta maksetaan kuvauksen yhteydessä. Varaa mukaan käteistä rahaa. Kuvauksen voi käydä maksamassa myös studiolla.

Varaa aika Ruskakuvaukseen heti

Tapaamispaikka

Olemme erikseen yhteydessä jokaiseen ruskakuvausajan varanneeseen ja kerromme tapaamispaikan henkilökohtaisesti.

HUOMAATHAN, että varaat ajan oikealta päivältä!

Jäikö yo-kuvaus tekemättä? Haluaisitko muuten vain ihanan kuvan itsestäsi tai perheestäsi? kuvataanko sinut ja puolisosi tai paras kaverisi? Ruskakuvauspäivänä sinä päätät. Elisan kuvasi edellisen ruskan aikaan valokuvaaja Noora Slotte.

Jäikö yo-kuvaus tekemättä tai oletko syksyn ylioppilas? Haluaisitko muuten vain ihanan kuvan itsestäsi tai perheestäsi? Kuvataanko sinut ja puolisosi tai paras kaverisi tai lapset? Ruskakuvauspäivänä sinä päätät. Elisan kuvasi edellisen ruskan aikaan valokuvaaja Noora Slotte.

Perusteellinen miljöökuvaus

Mikäli olet kiinnostunut perusteellisemmasta miljöökuvauksesta tai kuvauksesta jossakin muussa miljöössä kuin Ainolan puistossa, varaa yksilöllinen kuvausaika miljöökuvaukseen. Miljöölisän hinta on vain 50 e. Lisäksi veloitamme matkakulut.

Esim. lapsi- tai ylioppilaskuvaus miljöössä vapaavalintaisena päivänä ja toivomassasi paikassa kestää noin tunnin ja sen hinta on 150 e. Perhekuvaus miljöössä itse valitsemassasi paikassa ja toivomanasi aikana maksaa 170 e.

 

Studio P.S.V.   |   Kajaaninkatu 11 OULU   |   Puh. (08) 379 289   |   palvelu@studiopsv.fi