Studio P.S.V. on eittämättä Suomen palkituin hääkuvaamo. Valokuvaajamestari Reijo Koirikivi on voittanut jopa neljä kertaa kultaa Suomen ammattivalokuvaajien vuosikisan hääkuvien sarjassa ja lukuisia muita sijoituksia vuodesta 1998 alkaen. Viimeisimmän mitalisijoituksen Reijo voitti keväällä 2019 Finnish Photo Awards -kilpailun Wedding-sarjassa saavuttaen hopeaa.

Myös ammattivalokuvaajamme VAT Noora Slotte on päässyt SAV:n kilpailun hääkuvien sarjassa jopa neljänneksi. Häät-lehden kilpailussa Noora on saavuttanut toisen sijan.

Täyden palvelun hääkuvaamo

Studio P.S.V. on täyden palvelun hääkuvaamo. Meiltä voit valita häämuotokuvauksen joko studiossa tai miljöössä tai dokumentaarisen hääkuvauksen. Kun valitset Studio P.S.V:n, elämäsi tärkeimmän päivän tunnelmat valokuvaa  kokenut ammattivalokuvaaja.

Linnansaari on yksi Oulun upeimmista mijööhääkuvauksen kuvauspaikoista. Kun kuvaus tehdään ennakkoon koekampauspäivänä, kuviin saadaan tunnelmallinen ilta-auringon valo. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Linnansaari on yksi Oulun upeimmista mijööhääkuvauksen kuvauspaikoista. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Tämä hääkuvaus tehtiin vihkimisen yhteydessä Oulujoen kirkon läheisyydessä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Tämä hääkuvaus tehtiin vihkimisen yhteydessä Oulujoen kirkon läheisyydessä. Valokuvaaja Noora Slotte, Studio P.S.V.

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa valokuvaaja seuraa hääparin matkassa vaikka aamusta iltaan. Kun annat kuvaamisen ammattivalokuvaajalle, kaikki ihanat hetket saadaan talteen hyviksi, muistoja tihkuviksi valokuviksi. Valokuvaa Noora Slotte, Studio P.S.V.

Dokumentaarisessa hääkuvauksessa valokuvaaja seuraa hääparin matkassa vaikka aamusta iltaan. Kun annat kuvaamisen ammattivalokuvaajalle, kaikki ihanat hetket saadaan talteen hyviksi, muistoja tihkuviksi valokuviksi. Valokuvaa Noora Slotte, Studio P.S.V.

Laaja valikoima kuvatuotteita

Kun hääkuvauksesi tekee Studio P.S.V., saat runsaasti koevedoksia. Vedoksia pääset katselemaan helposti netissä, jossa voit tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme: sinä vain valitset, mistä kuvista haluat minkäkinlaisia tauluja ja kuvakirjoja – me teemme kaiken valmiiksi. Käsittelemme kuvasi huolellisesti ja valmistamme niistä vaikkapa loisteliaan metallitaulun tai ikuisesti säilyvän kuvakirjan.

Voit tilata häämuotokuvistasi muun muassa:

 • tavallista näyttävämmät kiitoskortit
 • eri kokoiset pöytäkuvat
 • kehystetyt taulut
 • canvas- ja chroma luxe-metallitaulut
 • kansiot
 • neljänlaisia kuvakirjoja
 • matala- tai korkearesoluutiotiedostot

Dokumentaarinen hääkuvaus sisältää korkearesoluutiotiedostot kuvauksesta riippuen joko koko aineistosta tai tilannekuvista.

Hääkuvat kuvakirjaksi – sinä valitset kuvat, me laadimme kirjan

Hääkuvaus on muotokuvauksen kuningaslaji. Siksi haluamme kehittää hääkuvauspalveluamme jatkuvasti.

Kun tulet hääkuvaukseen valokuvaamo Studio P.S.V:hen, voit tilata kuvistasi upean kuvakirjan. Kirjassa tunnelmalliset hääpotrettikuvat ja muistoja tulvivat kuvat hääpäivästä säilyvät vuosikymmeniä katoamatta bittiavaruuteen.

Kirjaan on helppo palata milloin vain, käpertyä pimeänä talviyönä oman kullan kanssa viltin mutkaan ja muistella ihanaa hääpäivää.

Tarjoamme kolme erilaista kuvakirjaa, joista varmasti löydät omasi. Kaikissa kuvakirjoissamme käytetään laadukasta valokuvapaperia, joten kuvat toistuvat kirjoissa hienosti. Jokaisen kuvakirjan layout eli kuvien sijoittelu on yksilöllinen eli teemme jokaisen kirjan täysin uniikiksi – toista samanlaista ei tule vastaan. Ja mikä parasta – me laadimme kuvakirjan layoutin, sinun tarvitsee vain valita kuvat.

 

chrystal-kuvakirja01

chrystal-kuvakirja03

Chrystal-kuvakirja

 • loistava ”kristallikansi” (kirkas pleksi)
 • huippulaadukas kuvanjälki
 • kaksi kokoa
 • sidonta mahdollistaa yli aukeaman menevät kuvat, joten suurin kuvakoko jopa 80 cm leveä
 • lisätuotteena tilattavissa säilytyslaatikko, jossa myös ”kristallikansi”
 • hinta alkaen 460 e (nopean tilaajan etu 5 – 10%) *

valokuvaamo_oulu631

UUSINTA UUTTA: Chrystal-kuvakirjasta minikopiot 

Minikopio on ihana muisto hääpäivästänne esimerkiksi appivanhemmille.  Nimensä mukaisesti minikopio on identtinen ison kuvakirjan kanssa: minikopion yhdellä sivulla on ison kirjan aukeama.

Minikopiot 2 kpl yht. 55 e.


 

studiopsv36

Alexandra-kuvakirja

 • kolme kansivaihtoehtoa: kartonki, tyylikäs muovi, nahka
 • kaksi kokoa, joista molemmat neliömallisia
 • sidonta mahdollistaa yli aukeaman menevät kuvat
 • hinta alkaen 395 e (nopean tilaajan etu 5 – 10%) *

kuvakirjat_studiopsv

Kaarina-kuvakirja

 • nahkakannet
 • kaksi kokoa: suorakaiteen muotoinen Kaarina S ja neliömallinen Kaarina M
 • hinta alkaen 296 e (nopean tilaajan etu 5 – 10%) *

 

* Lisäksi veloitamme kuvankäsittelymaksun hääpotrettikuvista, mikäli kuvat käsitellään kuvakirjaa varten ensimmäistä kertaa. Vastaavasti, jos tilaat kirjaan tulevista kuvista muita kuvatuotteita (esim. kiitoskortteja, pöytäkuvia tai taulun), käsittelymaksua ei peritä uudelleen jo käsitellystä kuvasta. Dokkarikuvista ei peritä erillistä käsittelymaksua.

Käsittely- eli retusointimaksu on 7,90 e / kuvatiedosto. Hinta sisältää huolellisen ja taitavan viimeistelyn kuvalle: esim. ihon kiiltojen ja ihovirheiden korjaukset, juonteiden pehmennys, sävyjen viimeistely, yksityiskohtien nostaminen/häivytys jne.


PSV-Galleria nyt myös häämuotokuvaukseen studiossa ja miljöössä kaupan päälle

Jo vuosia sitten kehitimme oman palvelun näyttökuvien jakamiseen, PSV-Gallerian. Galleriaan lataamme matalaresoluutiokuvat tilatuista ja käsitellyistä kuvista. Eli asiakas voi tallettaa Galleriaan ladatut kuvat omalle koneelleen ja vaikkapa jakaa niitä somessa.

Normaalisti palvelun hinta on 45 euroa. Palvelu on sisältynyt dokumentaarisen hääkuvauksen hintaan aina.


haakuvaus_oulu54

Kun kuvaus tehdään ennakkoon koekampauspäivänä, kuviin saadaan tunnelmallinen ilta-auringon valo. Lisäksi kenelläkään ei ole kiire mihinkään, joten saatte todella monipuolisen sarjan koekuvia, jopa yli 100 kpl! Myös hääpäivän aikataulujen suunnittelu helpottuu, kun hääpotretit kuvataan ennakkoon. Valokuvaaja Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Hääkuvaus miljöössä koekampauspäivänä vain 290 e

Mikään ei korvaa ajan kanssa taitavasti tehtyä häämuotokuvausta. Dokumentaarinen kuvaus on tärkeä, koska siitä saatte muistot koko hääpäivästä. Kuvat tuovat mieleen tilanteiden lisäksi tuoksuja, valoja, ääniä ja tunnelmia.

Tilannekuva ei kuitenkaan voi korvata muotokuvaa. Kun häämuotokuvaus tehdään kiireettömästi, ajan kanssa, myös muotokuvan tunnelma voi olla tilanteenomainen ja samalla hääpari näyttää kauniilta. Harkiten tehdyissä muotokuvissa ovat valot, taustat, ilmeet – kaikki kohdillaan.

Olette hääpäivänne kuningatar ja kuningas. Parhaiten tämä tallettuu rauhassa tehdyssä häämuotokuvauksessa. Siksi suosittelemme miljööhääkauvauksen tekemistä ennakkoon. Helpoiten se järjestyy koekampauspäivänä.


 Oletko järjestämässä häitä? Hyödyllisiä linkkejä:

Tämä kuva on virallisesti Suomen toiseksi paras hääkuva 2019. Valokuvaaja Reijo Koirikivi voitti hääkuvalla hopeaa Finnish Photo Awards -kilpailussa keväällä.

Tämä kuva on virallisesti Suomen toiseksi paras hääkuva 2019. Valokuvaaja Reijo Koirikivi voitti hääkuvalla hopeaa Finnish Photo Awards -kilpailussa keväällä. Aiemmin Reijo on voittanut vastaavassa ammattilaisten kisassa neljä kultaa ja lukuisia hopea- ja pronssisijoituksia.

 

Studio P.S.V.  |  Kajaaninkatu 11 Lävistäjä Oulu  |  (08) 379 289  | palvelu@studiopsv.fi