Taitavasti kuvattu lapsikuva on ihana muisto lapsesta eri ikäkausilta. Vaikka omaa tenavaa tulee varmasti kuvattua kotonakin paljon, silloin tällöin kannattaa tuoda lapsi ammattivalokuvaajan kuvattavaksi. Kun kuvan tunnelma ja tekniikka ovat kohdillaan, kuvista saa suurennettua vaikkapa laadukkaan ja muistorikkaan taulun seinälle ilahduttamaan arkea.

Meillä Studio P.S.V:ssä on 20 vuoden kokemus lapsikuvauksista. Olemme kuvanneet niin vilkkaita vilpereitä kuin ujompiakin lapsukaisia ja kaikkea siltä väliltä. Kun varaamme kuvaukseen riittävästi aikaa, kuvaus etenee täysin lapsen ehdoilla, leikin lomassa. Vauvakuvauksiin varaamme aikaa jopa 1,5 – 2 tuntia ja isompien lasten kuvauksiin tunnin!

Tilavassa studiossa mahtuu vaikka heittelemään palloa tai tekemään kuperkeikkaa, ja tekniikkamme mahdollistaa hyvin myös liikkuvan lapsen kuvaamisen. Voimme rakentaa  kuvausympäristön pelkistetystä valkoisesta raikkaisiin väreihin tai tunnelmalliseen tummaan saakka.

Lapsikuvauksen aikana vaihdamme kuvausympäristöä vähintäin kerran tai kaksi, ja tauon aikana lapsi voi hörpätä vaikkapa mehua. Myös pienet huonekalut, päällä istuttavat autot ja muu rekvisiitta valitaan niin, että rekvisiitta tukee kuvausta ja lapsi viihtyy. Myös omat lelut ja keinuhevoset yms.  ovat tervetulleita.

Lapsikuvausta luonnossa

Studio P.S.V:n ammattitaitoiset valokuvaajat hallitsevat myös miljöökuvauksen: kuvaamme siis lapsia myös puistossa. Mikäs sen hauskempaa kuin leikkiä kesätamineissa aurinkoisessa puistossa, ja samalla saadaan muistoksi kesäiset kuvat. Puistokuvaus soveltuu parhaiten lapsille, jotka osaavat istua, tai sitä isommille.

Eniten kuvaamme vuoden täyttäviä lapsia. Ihan pienten vauvojen kuvaaminen eli newborn-kuvaus on voimakkaasti kasvanut. Isompien lasten kuvaaminen on myös erityisen kivaa, kun lapsen kanssa pystyy kuvaajakin juttelemaan enemmän.

Studio P.S.V:n lapsikuvaukset tekee valokuvaajamestari Reijo Koirikivi tai ammattivalokuvaaja Noora Slotte.

Kukka ja rusetti sävy sävyyn ja tyttö kuin nukke. Yksinkertainen on kaunista, myös lapsikuvauksessa.

Kukka ja rusetti sävy sävyyn ja tyttö kuin nukke. Yksinkertainen on kaunista, myös lapsikuvauksessa. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

 

Lapsi- ja perhekuvausten hinnat ja sisällöt

Lapsikuvaus 99,-

 • perusteellinen ja ammattitaitoinen noin tunnin kestävä kuvaus studiossa
 • kymmeniä (jopa 50) koekuvia nettipalvelussamme, jossa helppo tilata kuvatuotteita

Lapsikuvaus Ainolan puistossa 25.8. 65,-

 • puolen tunnin kuvaus (1 – 3 lasta)
 • väh. 20 koekuvaa nettipalvelussamme, jossa helppo tilata kuvatuotteita

Newborn-kuvaus 120,-

 • 1,5 – 2 tunnin rauhallinen ja taiteellisesti valaistu kuvaus studiossa
 • kymmeniä (jopa 100) koekuvaa nettipalvelussamme, jossa helppo tilata kuvatuotteita

Perhe- ja ryhmäkuvaus 120,-

 • noin 1 t kestävä kuvaus studiossa
 • sisältää yhden ryhmän ja yhden osaryhmän
 • väh. 30 koekuvaa nettipalvelussamme, jossa helppo tilata kuvatuotteita

Perhekuvaus Ainolan puistossa 31.7. 65,-

 • puolen tunnin kuvaus
 • väh. 20 koekuvaa nettipalvelussamme, jossa helppo tilata kuvatuotteita

Voit tilata koevedoksista pöytäkuvien ja kansioiden lisäksi esimerkiksi yksilöllisen kuvakirjan tai vaikkapa upean canvas-taulun. Käytössäsi on nopean tilaajan etu: saat kuvatuotteista jopa 8 % alennuksen, kun teet kuvatilauksen 14 vrk kuluessa vedosten julkaisusta.

Kaikki tilatut kuvat käsittelemme huolellisesti. Varmistamme, että myös valmiit kuvatuotteet vastaavat PSV-laatua. Tilaamistasi kuvatuotteista laadimme sinulle nettigallerian edullisesti vain 35,- (sis. kaikkien tilattujen kuvien matalaresoluutiotiedostot; toimivat hyvin vaikkapa profiilikuvana ja niitä voi jakaa sähköisesti somessa). Kuvatuotteiden hinnastoon pääset tästä.

Varaa kuvausaika netissä

Nyt voit varata ajan lapsi- perhe- ja newbornkuvaukseen netin kautta tästä linkistä.

Tai soita: 08 379 289.

Kysy lisää sähköpostilla: palvelu (at) studiopsv.fi

 

Autolla on kiva päristellä studiossa. Ja kun on kivaa, saatiin kuvaankin mellevä hymy. Rekvisiitta tukee lapsikuvausta, se ei ole itsetarkoitus.

Autolla on kiva päristellä studiossa. Ja kun on kivaa, saatiin kuvaankin mellevä hymy. Rekvisiitta tukee lapsikuvausta, se ei ole itsetarkoitus. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

Ainolan puisto antaa kauniit puitteet lapsikuvaukselle. Puistokuvauksen teemapäivänä (25.8.) miljöökuvauksen hinta on vain 65 euroa.

Ainolan puisto antaa kauniit puitteet lapsikuvaukselle. Puistokuvauksen teemapäivänä (25.8.) miljöökuvauksen hinta on vain 65 euroa. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

Pienen vauvan turvallisin paikka on vanhemman sylissä. Newborn-kuvaus onnistuu, kun vauva on vähintään 2 – 3 viikon ikäinen.

Pienen vauvan turvallisin paikka on vanhemman sylissä. Newborn-kuvaus onnistuu, kun vauva on vähintään 2 – 3 viikon ikäinen. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pikkusisko ja isosisko. Isommatkin lapset viihtyvät PSV:n lapsikuvauksessa.

Pikkusisko ja isosisko. Isommatkin lapset viihtyvät PSV:n lapsikuvauksessa. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Pienen riemua lapsikuvauksessa, joka etenee PSV:llä aina lapsen ehdoilla, leikin lomassa.

Pienen riemua lapsikuvauksessa, joka etenee PSV:llä aina lapsen ehdoilla, leikin lomassa. Kuva Noora Slotte, Studio P.S.V.

Oi kuinka suloinen pikku-neiti pitsimekossaan. Lapsikuvauksessa on tärkeää, että lapsen on helppo olla ja liikkua vaatteissaan.

Oi kuinka suloinen pikku-neiti pitsimekossaan. Lapsikuvauksessa on tärkeää, että lapsen on helppo olla ja liikkua vaatteissaan. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.

Aina ei lapsikuvassakaan tarvitse hymyillä. Tässä kuvassa tulee esiin pienen miehen herkkää pohdiskelua.

Aina ei lapsikuvassakaan tarvitse hymyillä. Tässä kuvassa tulee esiin pienen miehen herkkää pohdiskelua. Kuva Reijo Koirikivi, Studio P.S.V.