Sen tuntee. Sen näkee. Ilman sanoja. Rakkauden.

Elämäsi hääkuvat – Studio P.S.V.

Studio P.S.V:n miljööhääkuvaus sisältää:

  • suunnittelupalaverin, jossa tutustutaan, sovitaan kuvauspaikoista ja käydään läpi toiveitanne kuvien tyylistä ja tunnelmasta
  • 1 – 3 t perusteellinen ja monipuolinen kuvaus sisä- ja/tai ulkomiljöössä
  • paljon koevedoksia (jopa yli sata) PSV-nettipalvelussa, jossa helppo tehdä kuvatilaukset
  • laaja valikoima kuvatuotteita: esim. kauniit kiitoskortit, uniikit kuvakirjat ja canvas- ja metallitaulut eri hinnaston mukaan
  • huippukuvankäsittely (raw-tiedostoista)
  • maksutta matalaresoluutiotiedostot kuvatilauksen lisäpalveluna mm. sähköiseen jakeluun esim. somessa
  • hinta alk.  290 e

Miljööhääkuvauksen etuja ovat luonnonvalo, jota taitava valokuvaaja osaa hyödyntää oikein. Valitsemasi sisä- tai ulkomiljöö antaa kuville yksilölliset puitteet. Miljööhääkuvaus on ikimuistoinen tapahtuma jo itsessään.

Blogistamme löydät runsaasti hääkuvauksessa meillä PSV:llä käyneiden kommentteja ja kokemuksia. Mene blogiin ja valitse avainsanaksi ”hääkuvaus”.

 

Miljööhääkuvauksen paikka voi olla ihan mitä vain puistosta torille, kirkosta meren rantaan, ravintolasta maalaismaisemaan. Miljööhääkuvauksella saatte taatusti omanlaisenne hääkuvat!

Osaavat valokuvaajamme hallitsevat ympäristön valo- ja kuvakielen. Erityisesti olemme saaneet kiitosta siitä, että hääkuvistamme välittyy aitoja tunteita.

Suosittelemme miljööhääkuvauksen tekemistä jo etukäteen esim. koekampauspäivänä. Tällöin kuvaus voidaan tehdä kiireettä, ja hääpäivältänne on yksi ohjelma vähemmän.

Hääkuvaushinnasto.

Varaa aika ikimuistoiseen miljööhääkuvaukseen:

Kysy lisää sähköpostitse. Varaa aika maksuttomaan hääkuvauksen konsultaatioon (saat mukaasi 20 e lahjakortin).