Haluatko antaa sulhasellesi lahjaksi sopivasti aistillisen tai ehkä hulluttelevan huomenlahjan? Tai yllätä itsesi tai puolisosi sensuelleilla boudoir-kuvilla. Boidoir-kuvaus voimaannuttaa.

Studio P.S.V:n kokeneet valokuvaajat  hallitsevat boudoir-kuvauksen vaativan tekniikan ja samalla herkkyyden. Boudoir-studiossa saamme aikaan persoonalliset, aistilliset, leikkisät ja huippuammattitaitoiset boudoir- ja huomenlahjakuvat. Teemme kuvauksen myös studion ulkopuolella, haluamassasi paikassa.

Kuvaajaksesi voit valita joko  valokuvaajamestari Reijo Koirikiven tai ammattivalokuvaaja Noora Slotten.

Boudoir-kuvaus studiossa tai miljöössä 190 e

  • noin 1,5 – 2 tunnin kuvaus  studiossa tai vaikka kotonasi (ehdit hyvin tottua kameraan, ja aikaa riittää myös vaihtaa vaatetusta)
  • kymmenittäin koekuvia PSV-nettipalvelussa, jossa helppo tilata upeita kuvatuotteita laajasta valikoimastamme eri hinnaston mukaan (kuvista on mahdollista tilata esimerkiksi yksilöllinen kuvakirja)
  • yksi 20×25 cm kuva

Halutessasi hankimme paikalle meikkaajan – ammattimeikki tasoittaa ihon epätasaisuuksia ja nostaa esiin kuvattavan parhaat puolet. Boudoir-kuvauksessa meikataan kasvoja laajemmin decolté ja tarpeen mukaan muutakin kehoa.

Varaa kuvausaika puh. (08) 379 289 tai netissä.