Oululaisessa valokuvaamo Studio P.S.V:ssä kuvaamme lapsikuvat lapsen ehdoilla, leikin lomassa. Olemme varustaneet studion pienten ihmisten kuvaamista varten. Myös liikkuvan lapsen kuvaaminen onnistuu meillä PSV:ssä loistavasti.

Palkittu Studio P.S.V. on luotettava lapsikuvaamo. Kuvaukseen varaamme aikaa niin paljon (1 tunti), että lapsi ehtii  katsella ympärilleen ja pitää taukoja evästykseen ja vaatteiden vaihtoon. Saatte kymmeniä koevedoksia (usealla eri taustalla), joita  on kiva katsella netin kautta kotona. Myös kuvien tilaaminen on helppoa PSV-nettipalvelussa.

Studio P.S.V.stä saat kauniisti käsitellyt kuvat  ja loppuun saakka viimeistellyt ja upeat kuvatuotteet.  Katso monipuolinen tuotevalikoimamme tästä.

 

Päävastuun lapsikuvauksistamme kantaa valokuvaajamestari Reijo Koirikivi, Vuoden muotokuvaaja 2002 ja 2004, joka on voittanut lapsikuvillaan useita palkintoja. Myös ammattivalokuvaaja VAT Noora Slotte on taitava lapsikuvaaja.

Tässä blogissa kerromme perusteellisesti, mistä tekijöistä Studio P.S.V:n lapsikuvauksen laatu rakentuu. Katso lisää myös vauvakuvauksesta eli newborn-kuvauksesta ja leikki- ja kouluikäisten kuvauksesta.

Lapsikuvaus studiossa 99 e ja miljöössä 150 e

Hinta sisältää perusteellisen ja taitavan kuvauksen sekä kymmeniä koekuvia nettipalvelussamme, jonka kautta voit tilata upeita kuvatuotteita eri hinnaston mukaan.